Cagla-91 Merhaba güzel annişler🌸 güneş lekesini falan önlemek için kullandığınız krem var mi ne önerirsiniz?
zeytinkiz Cagla-91 Ben Babe nin güneş kremini kullanıyorum yüz için olanı. Hergün dısarı cıkarken sürüyorum.
Someonex Cagla-91 doktorum yüzde oluşan gebelik lekelerini önlemek için Solenta Pregna önerdi, vücut içinde herhangi bir bebek güneş kremi kullanabilirsin dedi.
Aylinsemih Cagla-91 canm ben yanlış okumuşum lekeyi geçirmek için diye okudum madecasol kullanabilirsin dışarı çıkarken de güneş kremi kullanın
Cagla-91 Aylinsemih neden ki canım. Yani güneşe çıkmadan önce sürememiş gerekmiyor mu bilmediğim için soruyorum 🤗
Minigimm0611 Aylinsemih önlemek için demiş bayan gidermek için değil yanlış anlamışsın demek istedigini sanırım.
Aylinsemih Cagla-91 malesef canm leke tedavisi kışın uygulanır yaz bitiminde başlayın biz eczanede öyle oneriyoruz
zeytinkiz Cagla-91 Yani cogalmasını engelliyor sadece doktorumda öyle demişti olanı geçirmez. Sadece yeni olusmaları engeller demişti.
Burcu-26 Someonex bu kremin çeşidi çok fazla leke karşıtı yağlı ciltler için gibi hangisini kullanıyorsunuz
ZumrutHanim solentanin icinde bile kimyasal var o sebeple incia aldim ben ama 1 aydir kanamadan yattigim icin evden cikma imkanim olmadi kesinlikle sapkasiz cikmayin. ben cikarsam sapkayla cikicam ve golged edurcam ins.
AABT Evde dahi güneş kremi sürmek gerekıyor gebelıkdede c vitamın serumlaeı kullanılabılıyor düşük konsantrasyonda kesınlıkle güneş kremisizolmamk ve 2-3 saatte bir yenılemek sartıyla bakabılırsınız bence
Nermin28 Cagla-91 Canim eczane markasi bi urun kullan öncelikle güneş koruyucu olarak kozmetik tercih etme
ZumrutHanim hamilelikte gunes leke yapiyor ve kalici oluyor MINERAL BAZLI GUNES KORUYUCU KULLANIN incia ve bioderma photoderm bi marka daha var