Tintintinimini Gebeliğim 15+1 bugün bebeğimin hareketlerini hissediyorum dün geceden beri ama bu kadar küçük olunca acaba yanılıyor muyum diye düşündüm. Benim gibi erken hisseden oldu mu?
derya46 Tintintinimini bende hissediyorum ilk cok minik minik seslerdi simdi cok ses cikariyor altta ne yapiyorsa 😂17 +1 olduk çok şükür canim
Hilal-95 derya46 sesmi kıpırtımı anlamadım bende minik kıpırtılar var az az pıt pıt şeklinde gece özeliklede
Hilal-95 derya46 ses olduğunu işk defa duydum ya 😄 hissediliyor evet ilerleyen zamanlarda daha güclü hissedilıyomus ama sesden haberim yoktu 🙈🙈
Zhraaltun Tintintinimini bnce dogru cnku bn ikk gebeligmde 18 de hissettm bunda 14.haftada hissettim 😍
Hilal-95 Tintintinimini bende minik minik bazende içimde kayıyomuş gibi bişeyşer hissediyorum omu bılmıyorum🤣
DefneRana Tintintinimini 2. Hamileliğim 15+1 im bi on gündür nadiren hissediyorum böyle tekme vs değilde sanki yer değiltirrken karnımda gerginse hemen anlıyorum
Merlival Tintintinimini tam 15+1 im ve 2.gebeliğim dünden beri bende öyleyim.. :) hissediyorum ama emin olamıyorum değişik .. oğlumda 17+3 de net hissetmiştim erken galiba 🤷🏻♀️