isimsiz123 Erken doğumla ikizlerime doğum yaptım ama sütüm az geliyor mama takviyesi yapıyoruz ama bir bebeğim hastahanede onun için süt çıkmıyor evdekine anca yetiyor siz ne yaptınız süt gelmesi için?
Yavuzun1annesi2 isimsiz123 ben gögsümü sıcak suyla yıkadım bi duş alın isterseniz bide çok sitres yapmayın gelir inşallah 🤲🤲
esraizmirli isimsiz123 takviye alsanıza eczaneden ben laktamax kapsül kullanıyorum tamamen doğal gayette işe yarıyor 3 gün içiyodum ilk zamanlar şuan 2 bazen 1 tane içiyorum
AkademisyenAnneee isimsiz123 Önce ılık bir duş sonrasında sırasıyla; sıcak su torbası ile kompres ve meme masajı yapın ve sağıma başlayın. Meme ne kadar çok uyarılırsa o kadar çok süt gelir. İsterseniz prolac süt arttırıcı damlayı deneyin, incir prolaktini en çok arttıran besin. Ben damla ve bu dediklerimi aylarca kullandım çok faydasını gördüm. Lohusa şerbeti yapıp için gaz yapmıyorsa aşure ve bebek mağazalarında satılan süt arttırıcı içecekden alın için . Isırgan çayı veya yemeği tüketin. Bu dediklerimi uygularsanız ve bol uyku, iyi bir beslenme ve rahat bir kafa ile sütünüz bol bol gelecektir inşallah .
Yavuzun1annesi2 isimsiz123 ya isterseniz bizim burda şairiye çorbası yaparlar kadının sütü bol olsun diye tavuklu şairiye çorbası yapın deneyin ben denedim yani baya süt yapıyo🙂🙂
Tulis_bebisi İnciri kaynatıp soğuyunca inciri yiyin,kayısı komposto tüketin,birde humana rezene çayı var onu tüketin,birde yeşil.mercimek corbasi İnş sütünüz artar sağlıkla büyütün ikizlerinizi 🥰
Ozlem23 isimsiz123 ben e bebekteki malt içeceklerden içiyorum birini sabah aç karna birde kuru borulceyi hasladim bı kaseye koyuyorum içine bolca dereotu doğrayıp yiyorum hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bayağı artti
Ipek0z isimsiz123 promalt, anne çayı, tahin helvası bol su yeşil mercimek tüket derim bir de kabak tatlısı