Bade41 Kızlarr 32+3 teyim her sabah bacağıma kramp girmesiyle uyanıyorum ve gerçekten bacağım aşırı derecede kasılıyor ve hep aynı bacağım sol sizede oluyor mu magnezyum da alıyorum ama banamısın demiyor 😭😭
Dilekcnkn Bade41 Benim ikinci gebeliğimde öyleydi sol bacağımdı benimde ilişkiden sonra ağrıyordu ya da durduk yere ağrıyordu sonra bir baktım varis çıkmış 🤦♀️ 5 yıl boyunca oyalandım durdum şimdi iyice çoğaldı bazen öyle bir ağrıyor ki damarlarım öyle bir şişiyor ki bacağımı kesesim geliyor
3461irem Bade41 al benden de o kadar bu sabah girdi banada kramp ölüyordum ağlayacaktım gerçekten çok kötü birşey
Anneolmayolunda- Bade41 3 gündür kesintisiz sol bacağım ağrıyor özellikle diz kapağının orası magnezyumda banamısın demiyor valla ağlayacağım utanmasam 20. Haftamızdayız hep böyle olacak diye korkuyorum 🤦♀️
DiDoCe Bade41 Banada bu gece oldu uykum kaçtı öyle olduğunda direk kramp giren bacaginizi ayağınızı yere basın, basılı tutun geçiyor önceden ne yapsam olmuyordu arkadaşım söyledi mucizevi birsey gibi oldu bana 😃 yere basın sadece
Enoki Bacaklarınızı gerdirmemeye çalışın uzatınca oluyor genelde en iyisi dizleri kırıp kalmaya çalışmak