Seymatatogluozkin Bero06 30.haftada gıttık 1600dü şuan 33 haftalığım haftaya kontrolum var merakla bekliyorum 😇😇
Nehirimmm06 Bero06 ben su an 32 haftalık oldum kilosunu bilmiyorum bebeğimin en son 29 da gitmiştim hazırlıklara daha başlamadım yani çamaşırlarını yıkamadım çantamı da hazırlamadım
Bero06 Neslihanbew ben geçen hafta gittim doktor söylemedi kilosunu 31. Haftaya girdim haftaya tekrar gidicem bakalım 🥰
Bero06 Nehirimmm06 gündüz genelde uyuyor benimki geceleri daha aktif uyku süresi azaldı büyüdükçe 🤣 heleki yalancı kasılmalar yavaş yavaş başladı birde gerçekten çocuk annesini babasını taniyormus ilk gebeliğim çok iyi anladım 😆
Nehirimmm06 Seymatatogluozkin evet iyi yapmışsın ben çok ağırlaştım yarın kontrolden sonra bende yıkar ütülerim artık
Ruyasusam Bero06 28+5 gittim en son 42 cm 1640gr iki hafta önde dedi doktorum 🙈 şimdi 31+0 olduk 32 de gidicem 2 kg yi geçer diye düşünüyorum 😊
zcelik Bero06 30+6 da gittim en son 1729 gr boyu 42 cm di. Şuan 32+4 olduk ne kadar olmuştur bilmiyorum. Kasılmalar, sertleşmeler başladı 🤷🏻♀️ Bakalım sabırla beklicez artık