Buyuyoruzannecim1 Mavii02 ne zaman aldiniz bende stok bekliyorum urununuzden memnunmusunuz cok fonksiyonlu bir park yatak en cok icime sinen bu model oldu
Mavii02 Buyuyoruzannecim1 bende daha yeni aldım sayılır bi kaç hafta oluyo açtık kurduk kurulumu gayet kolay ve çok kullanışlı 2 yaşa kadar rahat kullanılır boyu beklediğimizden büyük çıktı orta kısmı kaldırıp yatağı en alta koyup 3 belki 4 yaşa kadar bile kullanılır o yüzden biz sadece dolap alıcaz 😄 kaliteside çok iyi
Halenur-42 Uni baby elite modeli hoşuma gidiyor benim de araştırdım uygun da fiyatı yorumlara baktım alanların hepsi memnun kalmış 😊
Susam20 Zeyneplena34 benim de hosuma gitti almayı düşünüyor gibiyim süngerini ne yaptınız aldınız mı ? Bir tane sitede sünger yatak hediyeli varda
Zeyneplena34 Susam20 Yok canım eşim pimpirikli biz yatağını özel yaptırdık park beşiğe uygun şekilde. Bebeğin vucut yapısına uygun olacak ve reflüyü engelleyecek şekilde istedik 🥰
Serifeberay Zeyneplena34 evet kardeşimde çocuklarını hiç sallamadığını söyledi meme verirken kucağında uyutuyormuş banada önerdi umarırım başarırım 🙏