hulya4627 Hilal1995 54 kilo ile başladım 52 ye düştüm şuan 60 kiloyum 8 kilo almışım 35 haftalık olucaz 10 kilo ile kapatırım diye düşünüyorum 🙈
Nurayademir Burdakilerniyiymiş yıne ya az kılolarla baslamıs bn 94 le basldım suan 33.haftamdyım 91 kıloyum 😌
Hilal1995 Nurayademir ama sende çok az almıssın canım haftanda baya var çok iyi bence sağlıkla doguralım da kilo çok taktığım bir konu ama ya sağlık problemim olsaydı diyorum geri bide iğne kullanıyorum ben bi sorun olmasında bunada şükür 🙏🏻
Nurayademir Hilal1995 evet cnm olsun sağlıklı olsun bebişler de gerisi önemli degl almak veya vermek 🌸☺️
_merveksk Hilal1995 Ben 72 kilo ile hamile kaldim şuan 38. Haftadayiz oğlumla 82 kiloyum ben canimin istedigi herşeyi yedim 😀🙈❤
Hilal1995 Hllhnmm aynen canım iyice oturmadan üstümüze verebiliriz aslında bende ilkinde aldklarım kaldı üstümde bu sefer öyle olmayacak insallah 🥰
defnosunannesi_ Hilal1995 86 ile başladım 84 düştüm şuanda yine 86 olduk 2 kilo aldım yani migdem bulandigindan pek fazla bişey yiyemiyorum 25 .haftadayım
Gamzeee89 Hilal1995 hep zayıflar yazmiş sanki 😂kız morelini bozma 80 le hamile 85 şuan 37 haftalığız bide boyum kısa sen düşün 😓
Hilal1995 Gamzeee89 biraz canımı sıkıyor ama çokta şikayet etmek istemiyorum canım şükür diyelim🙏🏻Sende sıkma canını sağlığınız iyiyse veririz napalım anne olmak kolay degil ☺️
Susamcik Hilal1995 69la gebe kaldım. şuan 31. Haftadayız 72 oldum. Tabi şeker çıktığı için mecbur tüm hamur işi ve benzeri şeyleri hayatımdan çıkardım. Kontrole geçen hafta gittiğimde bebeğim 1550 grdı. Buda kilo verdiğimi gösteriyor sanırım.
Nurayademir Mrs-Turkk bişey yapmadım bulantılarım oldu ilk 3-4 ay o zman verdım sonra da almadım midem yukarı çıktığı için bebiş buyudukce smdi de 5-6 lokmadan snra ağrı gırıyor yıyemıyorum fazla 😌