Meliskam Kizlar 15+5 hamileyim lavabonu falan domestosla temizleye bilirmiyim ? Beyaz renkli qutuda olanla bi zarari olurmu?
Austosprensi_ Meliskam maskeni tak hızlıca bitirmeye çalış cok soluma mecbur yapılacak yani zararida olsa hizlica yapıp çık ama bişey olmaz
Dilekcnkn Meliskam Ben klozete döküyorum birde bulaşık deterjanımın içine koymuşum azcık yerleride silerken az biraz döküyorum ama direkk soluyacak kadar kullanmıyorum az az
Dry34 Ben döküyorum bi yarım saat filan bekletiyorum sonra fırçalama temizleme yapıyorum o zaman o kokusu filan kalmıyor. Tabi bu arada benim lavabo banyo camları açık havaya bakıyor kokusu kalmıyor havalandırmanız iyi se öyle yapınız
Esraali Maske takıp kullanıyırm banyo wc için cok fazla kullanıyorm takıntı gibi bişi bendeki annem sagolsun
deryakadri Meliskam bizde dün görümcemle bunu konuştuk doktora sormuştum gelişim geriliği oluyor anne yeterli O2 solumadında yada farklı temizlik malzemeleri solumasıns maruz kaldınds ben renkli domestos kullanıyorum bazen de eşime yıkattırıyorum öksürük tutuyor beni nefesim daralıyor hamile kaldıktan sonra da daha çok zorlanıyorum
HavvaMerve Meliskam İlk 4 ay doktor yasaklamıştı bana temizlik ürünlerini kullanma soluma diye düşük riskim vardı 🤷🏻♀️
Burcuckmk Meliskam normal hayatıma devam ettim lavabo yikamakla bisey olmaz ama kapali bi alanda solursan tıkar seni