Kbrarz Sema0110 son 11 ikinci kizimi alicam kucagima nasipse bekliyoruz aksam sabah ne zaman gelir artik😊
ElifAzram Sema0110 8 gün benimde yarın konrtolüm var bakalım doktor ne diyecek sağlıkla alalım kucaklarımıza Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi😇
Sema0110 depsizoo geçer Allahın izniyle ben 200 lerden nasıl düştük hala inanamıyorum bide ilk başlarda kanama sorunum olmuştu çok şükür şimdi son 9😅
Sema0110 ElifAzram aminn inşallah 🤲🏻 Çatı muaynesi oldum bende geçen hafta normal herşey dedi bakalım bekliyoruz
Hllhnmm Sema0110 benımde son 10 🥰 sezrryan olacagım için günümuz 15 haziran 🌸 saglıkla gelsinler insallah 😍
Kubrakarahann Sema0110 benim de son 9 😍 ama ne gelen var ne giden.. her gün acaba bugün mü?? Diyorum ama yoook yerini sevdi benimki gelmeye niyeti yok🙊😂
Sema0110 Kubrakarahann Evet benim oğlumunda gelmeye niyeti yok yerini sevmişler keyifleri yerinde orda😅
2021mertaras Sema0110 bizimde son 9 çok heycanlıyım tuhaf bir duygu var icimde anlatılmayacak gibi sağsalim kucagimiza alalım minikleri 😍