0mervee Deryakadir 13 haftalık ilk gebeliğim 12 haftalıkken gittim doktor henüz cinsiyet belli değil dedi Haziran sonu belli olur dedi. İnternette araştırdığım zaman nabız 140 ve altı olursa erkek 140 üzeri olursa kız yaziyodu. Bende doktora bilerek nabzını sordum 140 civarı dedi bilemiyorum artık heyecanla Haziran sonunu bekliyorum 🤗
Deryakadir 0mervee hepimiz öyle ben de heyecanla bir sonraki gidişimi bekliyorum Temmuz başı gidecem o zaman kesin belli olur inşallah 🙏
Fatmakara97 Fatmakara97 kızlar bide benim bugün sabahtan beri kasık ağrım var ve aşağıya özel bölgeme vuruyor lekelenme falan yok 11 haftadayım normal mi
Didemmmmm Deryakadir bugün 14+6olduk doktorum 12. Haftada kız dedi 14. Haftada erkek dedi😉 bakalım 17 de kesin söylerim dedi 🤣 heyecanla bekliyorum 😉💕🙏
Yavrucuk07 Deryakadir merhaba canim,benim de 3 gebeligim,2 yasinda oglum var ,bir dusuk kalbi durmustu,insallah bunu saglikli kucagima alirim,11 bucuk haftaligim,carsamba 12 olacam ikili testim var ,halsizlik,yorgunluk var
Gulceefe-00 Guneyinannesi1 sizinle aynıyız benim de bugün 12+0 cuma günü ufak bir kanamam olduğu için doktora gitmiştim o zaman poposunu bize döndüğü için doktor cinsiyetine bakamadi salı günü tekrar gideceğim bakalım inşallah minik döner de kendisini gösterir bize 😃
Guneyinannesi1 Gulceefe-00 benim doktorum 11+2ydi erkendi sanırım kontrole gittgimde bisi demedi ama belki bakar ama erkek doktorum cokda konuskan değil ama iyi oldugu icin gidiyorm utaniyorum sormaya ya 😆 keske kendisi söylese bende çarşamba gideceğim 😆🥰
acemianne78 Ben de 12+0 da gittim ikili test için kan aldı ense kalınlığının normal olduğunu söyledi cinsiyeti de erkek dedi ama bana çok erken değil mi cinsiyet için anlamadım
Seldabayar acemianne78 bende randevu aldim doktora gittigimde 12 haftalik olcam bana da soyler mi acaba cinsiyeti belli olur mu
scevikk Deryakadir Merhaba, ilk gebeliğim, 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek, ilk kalp atışını duyduğumuzda sanki erkek gibi demişti😊
Momlife1 scevikk banada öyle demişti kalp atış hızı 100 120 civarındaydı bu cuma kızım olacağını öğrendim 🙏