Deryakadir Merhabalar annelerim kaçıncı gebelik ve cinsiyet için doktor tahminde bulundu mu, benim üçüncü gebeliğim iki tane kızım var doktor buna da kız gibi dedi ama belli de olmaz daha erken de diye ekledi
Merveee34 Deryakadir 4.bebeğim .. 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ..13 te baska doktor %100 dedi .suan 19 haftalığım 4 gün önce devletteki doktorda erkek dedi
Kumru_ Deryakadir Benim ikinci gebeliğim. Bir buçuk yaşında oğlum var. 12+6hamileyim. Pazartesi ikili teste gidicem belki cinsiyet belli olur ☺️
Deryakadir Mlhameliha günaydın canım doktora bağlı oluyor sanırım benim ki tahminde bulundu iki gün önce gittim ama henüz çok da erken 15. Haftamızda belli olur inşallah siz tam olarak kaçıncı haftadasınız
Mlhameliha Deryakadir en son 8 haftalık Ken gitmiştim canım yarına randevu aldım 12 haftalık olucam sanırım sende belirtiler nasıl canım merak ettim var mı sırt ağrın karın ağrın yada başka belirtin
Deryakadir Mlhameliha mide bulantım çok oluyor çok rahatsız ediyo beni, halsizlik uykusuzluk çok. Var senin neler
Deryakadir Kumru_ maşallah Allah bağışlasın oğlunuzu, sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi, bakalım tahmin de bulunabilir bu cinsiyet konusu ne kadar heyecan verici bi durum😊
Deryakadir Mlhameliha sırt ağrım hamileliğimi öğrendiğim ilk haftalarda çok oluyordu şimdi iyi karnım ağrımıyor sadece uykum çok geliyo ve halsizlik fazla bazen yerimden kalkamıyorum o derece
1006gn Deryakadir benim de ilk iki hafta önce %60 kız demişti dün ise %80 erkek sanırım her şey detaylıda netleşecek☺️
Deryakadir 1006gn ayyy gerçekten heyecanlı ya bana da kız gibi dedi ama değişebilir de dedi o zaman erkek de olabilir en güzeli netleşmesini beklemek🙂 iki kızım var bir de oğlum olsun sağlıkla
marbling10 Deryakadir merhaba, benim tahmini doğum tarihi normalde ocak ama 36. Haftada sezaryen olacağım için aralık doğumlu olacak inşallah 🙏 3. Gebeliğim ama Allah izin verirse ilk bebeğim olacak
Prenseses 12+3 haftalık 2.bebeğim insaAllah kıza benziyo dedi ama kesin birşey söylemedi 2 li test verdik inşaallah hayırlı sonuçlar alırız🤲 sezaryan sonrası ağrılardan çok korkularım var devamlı onları dusunuyorum
Deryakadir Prenseses hayırlısı olsun hakkımız ilki sezeryan mıydı, benim üçüncü sezeryanım olacak hiç korkmayın ilkinde genel oldum ikinci spinAl inanın spinal genele göre çok daha iyi genelde ağrılarım çok olmuştu hem bebeği de görüyoruz uyanığız spinal çok güzel bir duygu 🙏