Sumeyye15_3 Muzeyyen97 bizde suan21+6olduk benim güzel kızımda hep sağ tarafımda. Senin kızın hareketleri nasıl?
BegumIscanTunc Muzeyyen97 32+5 haftayım bizim kız sağ tarafı okadar çok sevdiki hiç ayrılmıyor ordan sürekli orda sağa toparlanıyor hep
Elifaltun Muzeyyen97 37 haftaligiz bi ara artik karnimin sag tarafi o kadar agriyordu ki hareket ettikce canim yaniyordu ayni sekilde benimde kizim hep sag tarafta..ama ben hep sola yatiyorum galiba ondan kaynaklaniyor
Muzeyyen97 Sumeyye15_3 surekli hareket galinde ama sag tarfimda 2 gundur ozellikle toplaniyo baya bi baski yapiyo
Sumeyye15_3 Muzeyyen97 benim kız sakın ortamları seviyor sanırım. Gün içinde yoğunluktan sanırım hiç hissetmiyorum ama akşam el ayak çekilip sessiz olunca hareketleniyor. Benim de sağ tarafım daha sert
nevingny Benim iki hamileliğimde de sağ tarafta hatta gece sağıma döndüğümde hemen tepki veriyor. Sadece solda uyuyabiliyorum. Bu yüzden sol bacağım ağrıyor artık
busrazkt Muzeyyen97 ben de 29. haftadayım ,kızım hep sağda toplanıyor. Çok hareketli ama durduğunda da sağda duruyor sertleşiyor o kısım😂
Minigimm0611 Muzeyyen97 Benimkide hep solumda ve cok geriyor agrıtıyor dürtüyorum arada bi gevşiyor sonra gene aynı agrıtıyor minik ☺️ Ve cok hareketli 😓
Muzeyyen97 Minigimm0611 olsun ya hareketli olsunlar hareket etmeyincede endiseleniyoruz rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🥰😇