Snmgrbz DusunceBulutu yani mesela ben 1993-2021=28 son adet 22 nisan. Kız diyor 😀 siz kaçlısınız son regl tarihiniz ne ve cinsiyet ne 😀
AkdenizBeyza elifenes20 Bana 17. haftalık ken söyledi kız olduğunu ama inanamadım çok istemiştik çünki. 21 haftalıkken yine kız dedi. Şuan 27+5 olduk çarşamba kontrolüm var değişmez inşallah diye dua ediyorum 😂😂
Mucizemm0101 Snmgrbz bazıları 1 yaş ekliceniz diyor bazıları kendi yaşına göre bakacaksın diyor hangisi doğru acaba
ege_ayaz_mom Mucizemm0101 çin takvimine normal yaşından üstüne bir yaş daha ekleyince çıkan sonuç doğru çıkıyor bakalım bizim cinsiyet belli değil tutacakmi bilmiyorum çin takvimine göre kız 🤗
Mucizemm0101 Snmgrbz kendi yaşına göre hesapladın yani ☺️ Ben kendi yaşıma göre baksam da 1 yaş eklesem de iki türküde erkek çıkıyor bakalım 2 hafta sonra belli olacak cinsiyetimiz ☺️👼
haticeD08 Snmgrbz Benim iki bebeğimin cinsiyeti de çin takvimine uygun çıktı. İlki uygun olunca ikinciyi ona göre planlayacaktım ama ikinci bebiş plansız oldu maalesef.
muallimehanimmom5 Snmgrbz ben hesaplamayı 2 farklı siteden yaptım biri kız biri erkek söyledi😅 hesaplama tam olarak nasıl yapılıyor