Aykizss Selam kızlar adetim normalde gecikmez benim ama geçen ay 8 bu ay 14 gün gecikti. 3 er gün arayla kan verdim hep sıfır çıkarken dün 0,6 çıktı ve hafifte kanama oldu pıhtılı gibi acaba yerleşme kanamasımı diye bi heves ettim açıkçası olabilirmi ki🥺🙈
Aykizss Tudibktsy gecikince 5. Gün verdim 8. Gün verdim 11. Gün verdim hep sıfırdı 13ü gece çok az bi leke geldi heralde adet oluyorum dedim ama 14ü öğleye kadar bişey olmayınca yine kan verdim 0,6 çıktı ama sonrasında çok az miktarda ara ara bazen pıhtılı leke geldi benim değerimde hiç kıpırdama olmayınca bi heyecanlandım açıkçası
Meless Aykizss başka hastanede verdiyseniz her hastanenin refeeans değeri farklıdır o yüzden 0,6 çıkmış olabilir. 5in altı negatiftir…
Aykizss Tudibktsy canım kadın doğuma gittim duphatonmu neydi bi adet söktürücü verdi rahmin temiz görünüyor hamile değilsin deddi 8. Gündü sanırım. Sonrasında ben kullanmadım açıkçası her ihtimale karşı beklemek istedim.
karpuzayse Aykizss duphaston bebek varsa düşsün diye değil varsa korunsun diye veriliyor rahim duvarını güçlendirmek için vermiştir
Buse_00 Aykizss canim değer yok gozukuyor… o aded söktürücü arastir istersen bebek varsa tutunmasin sağlıyor yoksa adeti söktürür… duphaston dışı pembe beyaz bi hap demi gebelik isteyene bile veriliyor o ilac
Aykizss Buse_00 kanama var birsz saatte belki bi damla pedi batırmadı bile 2-3 gündür o yüzden aklımda bi şüphe oluştu normalde böyle olmaz benim adetim bide gecikince umutlandım sanırım