Meliskam Kizlar 15+5 hamileyim ama 3 4 gundur ne agri ne kusma ne gogus agrisi yox vardi ama…simdi sanki hamile degilim bebegime birsey ola bilirmi ? Veya bu haftalarda boyle rahat geciyormu hamilelik ? 17 haftada doktora gidicem
birkedilianne Meliskam Benimde 14. haftadan sonra bulantı birden durdu. Halsizliğim bitti. trimestera yaklaştıkça daha iyive enerjik hissediyorsunuz🤗
Aysobaciniz Meliskam 12. Haftadan sonra doktorum bana balayı ayına giriyorsun dedi yani bu haftalarınız çok rahat geçer endişe etmeyin benim geçmedi o ayrı tabide 😀 hiç endişe etme kanaman olmadığı sürece
sclzn Meliskam 2. trimestera hoşgeldin 😍 tadını cıkar 😍 cünkü gercekten en güzel 3 ay 😂😂😂 bulantı yok halsizlik yok uyku sorunu yok 😂
KZeynepk Meliskam benimde öyle olmuştu o zamanlar canım vücut alışıyor artık bebişin varlığına normale dönüyo bi zaman sonra herhalde korkutmaya kendinizi
Mavimmzg Meliskam belirtiler azalabilir artabilir kaybolabilir.. endişe etmeyin. Hem Allah korusun bebeğinize bişe olsa bile bu anında belirtilerinizin kaybolmasına sebep olmaz ultrason dışında bunu anlayabileceğiniz bir yol yok yani. İçiniz ferah olsun stres yapmayın normal bir durum
Gupssse Meliskam ben de öyle şüpheye düştüm bir an bir rahatlama geldi ama sonra tekrar başladı ek olarak uykusuzluk ve kramplar oluyor bence tadını çıkar cnm;)
Melih_funda Haftadan sonra genellikle mide bulantısı azalır çoğu insan da kimin de de 16 da azalır göğüs agrısı ilk 3 aylık dönemde olur 2. Trimester çok rahat gerçekten yaşayacağınız tek sıkıntı kalça kemiği agrısı olur oda magnezyum eksikliğiniz varsa olur geçici bunlar hepsi rabbim sağlıkla kucağınıza versin