feyzaa34 Sabah 6 dan beri ayaktayım tuvalete idrar var diye gidiyorum 1-2 damla anca geliyor yanma filan yok ama intim jel kullanan varmı bugün alıcam hangi marka almalıyım sebamedi gördüm nette doktorumda tavsiye etti ama marka vermedi
MDT feyzaa34 sebamedi bilemiyorum canım , illa ki içeriği temiz ürünler vardır. Ama nedense hiçbir intim jel bana masum gelmiyor. Sirke kullanmak daha iyi gelebilir
Darkess feyzaa34 yeni evlendigimde cok cektim bu dertten. simdi de ara ara yanma hiss ediyorum. 14 haftaligim. bol su icmege calishiyorum su icmediyim zamanlar baya yanma oluyor. yikanmak icin jel kullaniyorum amma her gun deyil. sicak su ishimi goruyor
feyzaa34 MDT ev sirkesi içtim market sirkesi ile taharet aldım ama yok yok çok uykum var uyuyamıyorum geçmiyor😓😭
leyla-kaya42 feyzaa34 sirke cok asitli bi madde oldugu icin ozel bolgenin florasini bozar.enfeksiyona daha yatkin hale gelirsiniz
MDT feyzaa34 şimdi aklıma geldi nioli adında bir yağ var eczanelerde satılıyor. Art de huile İnstagram sayfasını ve internet sitesini incelemenizi tavsiye ederim.😌
feyzaa34 Darkess canım bende 14 haftalığım 2 haftadır özellikle ara ara çok kötü oluyorum senin jel marka ne
Adige60 feyzaa34 sirkeyi direk kullanmak iyi değil zaten kaynamış dinlenmiş suya suyun 4 te 1 kadar koyup kullanın bol su ve yoğurt tüketmeye çalışın geçer inşallah
oykumm_1233 feyzaa34 eczanelerle anlaşması var diye bılıyorum ama , kesın emın degılım canım satışı yapılıyormu bılmıyorum
Hammurabi @feyzaa34 Ben femfresh marka kullanıyorum yıllardır, bir şikayetim yok. 29.haftamdayım şimdi enfeksiyon var ama herhangi bir kaşıntı ağrı belirtim vs olmuyor
Zynpksmrekz feyzaa34 ben farmasinin jelini kullanıyorum bide ıslak mendili var ara ara onu kullanıyorum başka yere gittiğim de yanım da taşıyorum onunla kendimi siliyorum. Çok da memnunum tavsiye edebilirim.