cito83 eeylem zam gelmiş orayada arkadaşım da aynı doktora geçen hafta başkadı 135 miş 160 olmuş ve doları bahane etmişler
cito83 Patito__ evet zam yapmışlar sebepte dolar yükselmiş diye muayene ile ne ilgisi varsa sanki doktorlar anerikadan transfer aynı şeyi kolon hastaneside yaptı ben oraya gidiyorum 160 tan 185 oldu
Patito__ cito83 yuhhhh ya sacmaladikar hepten zaten kasimda 110du haziranda gittim 135 olmustu smdide 160 cok fazla zam yaptilar kisa surede zaten herkes fiyatlarin yukselmesinden sikayt edip gitmiyor oraya dolar yukselsin kadn bni bi makinaya sokuyo ii diyo gonderiyo dolar bakisidani etkiliyo 😡😡😡
NalanztrkAlp eeylem tavsiye ederim gercekten. Benim 3. Doktorum kendisi. 😃🤦🏼♀️ Anca doğru doktoru bulduk.
eeylem NalanztrkAlp Bayram’dan sonraki kontrolümde deneyeceğim. Bu rakamlarla devam nasıl edilsin ki 🤔
mLcLk Patito__ kızlar bahsettiğiniz hastane hakkında bir fikrim yok, Bakırköy Acıbadem’e gidiyorum ben de ve sadece tek hastanede değil neredeyse tüm özel hastanelerde zam yapıldı malesef 😥 Döviz kuru bahanesi oldu saçma bir şekilde🤯 Bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏼🌸
Patito__ eeylem baya sacma yeni binaya gectiler parayi nasil nerden cikaririz diye bakiyolr bnce yoksa bna 30 saniye ultrasonda bakio 3 dkkda konusma bunun dolarla ne alakasi vr gercektn dokandiricilik cok snir oldum hastaneye
mLcLk eeylem sadece şu kadarını söyleyeyim Acıbadem’de 15 gün önce normal doğum 14bin küsür iken geçen hafta itibariyle 16bin küsür oldu. Muayene 400 iken 450₺ oldu. Tüm hastanelerde durum böyle malesef 🤯😥
eeylem Patito__ Özgür Hn gerçekten iyi bi Dr fakat bu şekilde yaparak hastanenin güvenirliğini azaltıyorlar. Ben başka hastane araştıracağım bu gidişle
Sarikom Kızlar bende daha önce ki hamileliğimde Özgür hanım’a gitmiştim çok cici bir doktor ama sonrası boş gebelik olduğu için kürtaj olmak durumunda kalmıştım 😔Ancak şuan tekrar hamileyim uzun araştırmaların ve tecrübe edinenlerden aldığım Bilgi kadarıyla Mecidiyeköy Özel Kadıoğlu hastanesinde DR.İzzet Bahar’a gittim.Sgk lı 90 tl muayene ücreti ödedim ve çok memnun kaldım onunla devam edeceğim. Şişli özel kolan yada Şişli Özel Osmanoğlu hastanesinde Doğum düşünüyorum orada yapacağız Allah’ın izniyle dışarıdada Doğum yaptırıyor bilginiz olsun. Neden tekrar Türkiye hastanesine Özgür Hanım’a gitmedin derseniz hastanede bebek yoğun bakım olmadığı için tekrar oraya gitmedim. bebekleri o durumlarda araçla kolan hastanesine yönlendiriyorlar bende bu şekilde olması içime sinmedi küçücük bebeğin ordan oraya araba ile gitmesi. Ancak Özgür hanım çok tatlı bir doktor ona diyecek tek lafım Yok üzülerek doktor ve hastane değişikliği yaptım şuanki doktorumdan çok memnunum.
Patito__ eeylem aynen dr ii hos ama hastane anca para para para yani ozellere gore biraz fazla fiyt arttirark gidior habire zam bilemiyorum bende bu gidisimde dogum ucretlerni flan konsacgm onlrda abartili zamlandiysa bnde baska dr bakmayi dusunuorm
Aybikee Tgbrl eeylem özgürhanımdakontrolden geldim , çatı muayenemi yaptı, abartıldığı kadar acı hissetmedim eli hafif ve inanın çok rahatlatıyo insanı, canınızın kıymetini bilin 3-5 fazla olsun anne rahat olsun, babalar çalışsın para kazansın:)
Tugba87huma2018 GlayKo Türkiye Hastanesi Canım drözgür Çetiner çok ama çok tatlı çok Güleryüz’le ilgili tavsiye ederim bend e 37+3 deyim onun kontrolünde çok memnunum ❤️
Patito__ eeylem evet cnm gittim 160 tl olmus dolrdan fakat bircok yerde degismis fiyatlr sdce saglik sektorunde degil hatta herseye sey heryere zam 😞
Basakgunay Merhaba ben Şişli memorial Altuğ Semiz e gidiyorum , O kadar memnunum ki doktorumdan tavsiye ederim
Patito__ eeylem aynen devam dr cok iyi ya birakasim gelmiyo cok skur hersy yolunda insallah kucagmzda olacklri gunleride gormek nasip olsn
Patito__ Aybikee ohhh en cok korktugum sylerden biriydi ne mtlu ne durumdasnz acilmanz varmi insallah saglikla dogurursunuz bizede cesaret olursnz bnde merk ediorm dogumu nasil geciyor diye bende zaten baska yere gitmek istemiyorum sirf doktordan dolayi yoksa belkide deisirdim hastaneyi