GlayKo Merhabalar.8 haftalık hamileyim.İstanbul Şişli civarında hastane önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
eeylem Hhmeyram ben de ilk kontrolümde ona gittim çok memnun kaldım. Fakat hastane ücretleri test vs fazla geldi. Acaba heryerde mi öyle?
Elifbglr Şişli Florence nıghtıngale hastanesi Dr Yusuf olgac kesinlikle tavsiye ederim ben aynı zamanda burda çalışıyorum takiplerimi Yusuf bey yapacak
Mucizeveannesi Elifbglr ben kendisine gidiyordum artık bırakma kararı aldım ☹️ Ne kilo ne tansiyon bakılıyor beş kere gittim hep aynı oldu beş dk muayene sağlıkları iyi bu kadar ,her muayenem ilk randevuydu Doğumda olmamasına rağmen hep bir saat geç geldi
Patito__ eeylem ozele gittiğin zaman testlerini devlette yaptirabiliuorsun cnm bn oyle yaptirdim yoksa cok maliyetli oluyor her ozelin fiyatlari ayni degil turkiye hastanesi biraz pahalı maalesef ama drumdan cok memnunum oyuzden yoksa deisirdim bnde
Calasun eeylem ssk lı 70 sigortasız 170 tahlillerimi başka hastanede yaptırdım orda yüksek fiyat verdiler
eeylem Patito__ Özgür hanıma danışmadım bir dahakinde söylesem kabul ediyomu acaba? daha yolun çok başındayım bilgimde yok. İlk kontrolüme gittim rutin testler yapalım dedi vezneye gidince kalakaldım 😅 bunun daha ilerisi var bide dimi 😃
Patito__ eeylem ben ozgur hanima gdiorm testleri verdi dedm bn devlette yaptiracagim hic yok mok demedi kisteyi verdi hatta sonra baska tesler istedi onlarida saglik ocagina yaptircam onlara da birsey demedi yani bu konuda her ozel bunu kabul ediyor en azindan benim gittiklerime hep oyle yaptim sonra ikili test ayrintili flan onlarida disarda yaptirabiliyorsun zorunlu degil yani sadece kontrollerni orda yaptirabilirsin baktn bir islem orda pahalı disarda arastirir yaptirir ozgur hanima getireblrsn bnm sigortam vr neden birdunya para verimki testlere bedava yaptirmak varken
Aybikee eeylem doğum için sigorta yaptırdım ben, demir hayat 2 can sigortası, baya uyguna geliyor o zaman bence arastırın. Ben önce kolanda başladım snra özgür hanıma döndüm çok memnunum, ayrıca kolan Türkiyeden daha pahalı bilginize
eeylem Patito__ aynen öyle başka yolu olduğunu bilseydim ilkini bile yaptırmazdım Bian şok yaşadık eşimle kabul ettik sonra benim içime oturdu bu hep BM’yle giderse basıl yetiririm diye. Çok sağol yardımcı olduğun için bende bundan sonra öyle yaparım. Senin kaç aylık bu arada? Başka sorum olursa da yardımcı olurmusun 😇
Patito__ eeylem cnm bnm tabiki daha bunun dogumu var simdiden ucretsiz yaptirabilcemiz seyleri yaptiralim neden bosa para verelim dha birsuru masrafimiz olacak bnm uc ayim dun bitti cok sukur(13+1) sen ne kadariksin Tabiki istedigin herseyi sorabilirsin ❤️
eeylem Patito__ ben yolun daha çok başındayım 😇 bugün 7+2 yiz. Allahım bekleyen herkese sabır versin biran önce kucağımıza almayı nasip etsin ❣️❣️ Sizin cinsiyet belli oldu mu ?
Patito__ eeylem aminnn cnm ayyy o gunler hic ilerlemick saniyor insan ama o randevu bu randevu derken smdiye kadar ii gecti ama simdiden sonra sitresli geliscekmis vs vs hep endise :) tabiki cokcok sukurler olsn saglikla hepmz kucagmiza aliriz insallah dr erkege benziyor dedi ama bayrmdan sonra daha iyi anlayabiliriz dedi ozaman bakalim aynimi cikcak 🤗
eeylem Patito__ yaa aynen öyle hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama böyle böyle sabrı öğreniyor insan sanırım. Ne güzel allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 💕💕
Patito__ eeylem aynen cnn annelik simdiden basliyor. Aminnn cumlemizin evlatlari insallah saglikla dunyaya gelir 💕
eeylem Patito__ peki bu Dr un istediği testleri hangi hastanede yaptırdın? Şişli civarında mı oturuyorsun?
Patito__ eeylem yok cnm oturdugum yerdeki en yakin devlete gittim sisliye yarim saatlik uzakliktayim herhangi bir devlet hastanesine kadin doguma randevu alip git yapar cogu bn oncedende baska baska hastanelerde oyle testlermi yaptirdim birde bazi hastaneler ozellerin verdiği listeyi yapmiyor kendi hamilelere yaptigi standart testleri yapiyorlr ozgur hnm onuda kabul edior eksik birkac sey olursa saglik ocagindan gerisini yaptirabiliyorsun
Patito__ eeylem birde saglik ocagina gidip hamileligini kaydettir cnm 20 ve 24. Haftalarda tataniz ignesi vuruyorlar sana ve bebek dogdugunda da asilari icin sizi cagiriyorlar asilarini tamamliyorlr