Naciyeylmz Bebek tulumları kullanislimi acaba alt üst takım daha kullanışlı dediler büyüdüğü için tulumu pek giyemedigi söylendi doğrumu acaba
balbocegim27 Naciyeylmz ben daha tecrübe etmedim ama arkadaşımın bebeği oldu bir giyiyor ikinciye hemen bacak araları kasıyor tulum güzel diye tulum aldım ama çok kullanamadık dedi
DefneRana Naciyeylmz çok fazla kıyafeti varsa kullanışlı değil tuluma sıra gelene kadar küçülüyor sadece 1 kez giydirdiğim tulumları var kızımın ama hastane çıkışlarından birisi tulum şeklindeydi onu bir aya yskın giydirdm
Siibeell Naciyeylmz bende tam tersi bolca tulum giydirdim alt üst ayrı olanları sevmedim, belinin açılma durumu, üstünün katlanma durumu felan sevmedigim için tulumlar benim için daha kullanışlıydı
Mymother Naciyeylmz takımda aynı büyüyünce giydiremiyorsun dar geliyo kısa geliyo ben tulumdan memnundum zaten hemen tam olmuyo bir süre giyiyo yani ikisi de aynı bana göre
Saraselo63 Siibeell bende hep tulum aldım canım iki aydır da tulum kullanıyoruz hep alt üstlü olanlar pijaması bebeğe tam olmuyor aşırı sinir bozucu tulum tek parça tertemiz ayrıca hemen de küçülmüyor gayrette gğzel giyiyordu kızım sürekli
[silindi] Siibeell ben de tulumdan yanayim beli aciliyor kat izi yapiyor kiyafetler vs ondansa tulum rahat geliyor bana
Prensesiminyolculugu Naciyeylmz bende yeni yeni başladım alışverişe ve hep tulum aldım çoraplı ayaklı ayaksız daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum biraz da büyük büyük aldım 6-9 aylık aldım genelde 😌
Ysmmmnn Naciyeylmz tulumu ayaklı alma ayaksız al öylede kullanışlı oluyor evet alt ğat takım daha kullanışlı oluyor
Saraselo63 Siibeell aynen canım bana göre tulum daha rahat alt üst olanlar pijamaları lastikleri de sıkı oluyor yeni doğana olmuyor göbek bağı için yani tulum giyen bebeklere başka bir aşkım var 😀😍
Asyadilan1 Naciyeylmz aynen öyle. Alt üst takımları daha uzun kullanabiliyoruz. Çok tulum giydirmek isterseniz bi kaç parça alın :)