Dün acil karın ağrısı ile gittim eşim saolsun cinsellikten sonra böyle bişey geldi 🥲😭🤦♀️sonra gittim doktora nst bağladı sancı çıktı Altan muayene etti normalde edilmiycekti sezeryan olacağım için mecbur doktor zor durumda kaldı etti ve hiç acımadı o da bitti ve bize çok kızdı tabi bir yandan ben hüngür hüngür ağlıyor um bebeğin başı çok aşağıda dedi bilmiyorum doğum ne zaman gerçekleşir sonra acil damar yolu açın denildi tabi damarım kolay kolay bulunmuyor benim kadın mahvetti beni üstüne o kadar fırça yedim ki elimi delik deşik etti sen dedi istesende istemesen de bu yapılacak mecbur dedi eşim o an yanımda saolsun kadın eşime karşı bir tribe girdi ay eşiniz de çok nazlı böyle yaparsa her yerini delmek zorundayım deldi ordan serum gitmedi bir daha deldi sonra başka o da taburcu edilceksin buraya hasta gelcek seni çocuk bölümüne servis ediyorum odanı dedi yataktan kalkarken eşim yardım edecektir saolsun bir damga da ordan vurdu kadın sen kaldırma kendisi kalkamıyormu diyor o an baygınım kan aşırı tutuyor beni kadın o kadar zorladı ki beni damar yolu için kendimden geçtim 😭😭o yüzden eşim yardım etmek istedi kendi kalkcak sen kaldırma dedi serum sağ tarafımda tabi ben sağ tarafa yatırıldim zar zor kendi başıma kalktım😭😭😭🤦♀️ o kadar kötü oldum ki Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın