Eylemmm1655 Kizlar göbeğimde aşırı derece de kaşıntı var geçmek bilmiyor aynı durumu yaşayan varmi Varsa nasıl geçer
Fatosef Eylemmm1655 sürekli nemlendirmeye çalış cnm gerildigi için oluyor. Çatlama olabilir. Yağ veya nemlendirici kremler biraz olsun hafifletir.
Tuu66laaaayyy55 Eylemmm1655 merhaba iç karnınız dar ve cildiniz kuru kaldığı için kasıntı oluşuyor bol su İçip ve sabah akşam yağ sürekli olarak yağ sürmeye özen gösterin.🌺
Soulfly Eylemmm1655 Duşa girip kese veya yumuşak bir şeyle hafif hareketlerle bastırmadan göbeğinizi ovalayın daire çizerek. Çıkınca da nemlendirin, ben öyle yapıyorum bi yerde okumuştum
Hemsireanne93 Benim de gebeliğimin ilk zamanları çok sıkı kaşınıyordu dayanılacak gibi değildi ama kendiliğinden geçti
Eylemmm1655 Tuu66laaaayyy55 haklısınız olabilir suan 34+4 haftalik hamileyim gobegim küçük ama taş gibi sert midem de hiç yer yok gibi suyu bile aralıklı bi yudum içemiyorum fazla içtim yedim mi direk kusuyorum çünkü geri geliyor yer yok içimde
SevMet Benimde aşırı kaşıntı var çatladıkça kaşınıyor, kaşıdıkça çatlıyor kısır döngü oldu sık sık zeytinyağı sürmeye çalışıyorum az da olsa hafifletiyor 😞