anneyimxxxw 2.doğum daha kolay olur derler öylemi acaba 140 günüm kaldı normal doğum yapmayı planlıyorum kızımda çok zorlanmadım bunda nasıl olur acaba
Merve2Asel anneyimxxxw benimde 2. 138 gün kaldı 🙈 benimde kızım kolay oldu yani insallah 2. Ler daha kolay oluyor cinsiyet belli mi sizin
2-prensesannesiii anneyimxxxw Benim ilk doğumum suyum gelince suni sanciyla oldu sabah 6 da hastaneye gittim 9.35 te kızım doğdu. Ama ikinci doğumumda nisanim gelmişti . Doktor kendi sancimla doğur bebeginstrese sokmayal diye 3 cm le gittim hastaneye akşam 8.30dan gece 3.45 e kadar sancı çektim . Velhasıl kelam 2. Doğumum daha uzun ve ağrılı sürdü 😊
gullcannn anneyimxxxw Bende size bir soru sorayım ilk gebeliğim benim. Doğuma yakın belirtiler yaşadınız mı. 37+2 haftalığım ve 3-4 gündür tekrar bulantılarım ara sıra kusmalarim hatta ilk zamanlarda uynadigimda safra kusardim bugün öyle oldu. Sizce bu yaklaştığını mı gösterir bir belirtimidir. Arada ishalde oluyor ama zaten karnım çabuk bozulduğu için onu çokta önemsemedim bulantı kadar.
mommasBoys anneyimxxxw ikinci doğumu bilmiyorum ama ikinci hamileliğin çok zor geçtiğini teyit ettim ne yazık ki..😢
Laydaysel İkinci bebeğimi bekliyorum, nasıl olur bilemiyorum doğumum ama hamileliğim ilkine göre daha rahat geçiyor :) 16.haftaya girdik
feyzaa34 Laydaysel ah ne şanslısınız bence ilkinde sultanlar gibiydim şimdi çok kötüyüm yavruma bakamıyorum😢😪😓
anneyimxxxw gullcannn valla canım ben hiç ağrı sancı çekmedim herhangi bi belirtimde yoktu 39.haftamda doktorum yatış verdi rahim yaşlandırıcı ilaçla 3cm açılmam oldu sonrasında suyumu patlattı o şekilde doğum yaptım ama sanmıyorum doğum belirtisi olduğunu daha 3 hafta var zamanında sağlıcakla gelir inşallah❤️
Merve2Asel anneyimxxxw yok 15.2 gittim en son cinsiyet için çok erken dedi 🙈 Salı günü ayrıntılı ultrason var insallah öğrenirim şehir hastanesi gidiyorum
anneyimxxxw mommasBoys aaa bende hamile olduğumu bile unutuyorum ama ilk aylarımda her sabah kusuyordum kızımda hiç yaşamadığım şeyleri yaşamıştım şuan iyiyim ama inşallah kolay bi hamilelik ve doğum yaşarsın🌸
Merve2Asel Laydaysel benim ilk kız normaldi bulantı kusma sabahları bu vallahi daha zor arada 8 yıl var ondan mı bilmem hep bi kötüyüm sanki gece gündüz hala bulantım var
mommasBoys anneyimxxxw bende tam tersi ilk hamileliğimde öyleydim🥰 bu baya zorluyor sonu güzel olsun inşallah canım 🤍
Aylin_dzgn anneyimxxxw benim ikinci doğumum çok kolay olmuştu sancilarimi evde karşılaşmıştım hastaneye yatisimla doğumum arasında 45 dk ile bir saat gibi bir süre var hemen doğumum gerçekleşmişti şimdi 3 bebeğime hamileyim yine aynı stres var umarım buda kolay geçer 🤗
anneyimxxxw Aylin_dzgn inşallah allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bende rüyamda hep hemen doğurduğumu görüyorum hep 😂 birde bişey sorucam şey duydum 2.3.doğumlarda dikiş atılmıyormuş Doğum sonrasında doğrumu acaba
gzybkgl anneyimxxxw benim de 2. Son 7 gün. İlki normaldi bu da Allah nasip ederse normal olcak ama kilosuda 3500 ne zaman doğar nasıl doğar bilmiyorum. Zamanı geçerse kilosu da fazla olcak. İnşalah bi an önce gelir yaaa
aiseerol anneyimxxxw benim ilk hamileliğim de doğumum da zordu. Şimdi ikinciye 24+6 haftalık hamileyim 106 gün kaldı 🤭 bu sefer hamileliğim çok rahat elhamdülillah. Doğum da bu sefer kolay olur inşallah sağlık olsun da🤗
anneyimxxxw aiseerol inşallah canım Sağlıklı olsunda çekilen acıyı hatırlamıyoruz bile hatırlıyor olsak hiç birimizi 2 ye 3 e cesaret edemezdik bence 😂