LinaNaz Gebeligim ilk ikisinde oldugu gibi bu gebeligimdede sancım yok 39. Haftaya yaklasıyoruz bende tık yok . Sürekli ayaktayım yeni ev tasıdım ve 1 bucuk yasında bir minigim daha var daha ne yapıcam 😌🥺 Suni sancı ile 2 normal dogum yaptım inşllah bu bebişte kendi sancım gelir önerebilceginiz seyler neler? Duaya ihtiyacım var zman daraldıkca korkularım endişelerim artıyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲🤲🤲
Selmakaraduman20 LinaNaz aynı şeyleri yaşamışız resmen ilk iki doğumum suniyle oldu bu 3.ncu 39+5iz hala gelen giden yok sanırım buda suniyle gelicek. Diğer ikisi 42+3 doğdular😂😂
Semakacan LinaNaz inşallah sağ salim bi an önce alırsın kucağına bebişini ağrı acı çekmeden🙏 Bende 2. Hamileyim de 2. Doğumun nasıl geçmişti ilkine göre acaba hep derler 2. Daha kolay oldu diye ☺️
Hifanur Gelir gelir merak etmeyin hatta inanın bu daha kolay olacak benimde 4 aylık kizim var ve coook guzel bi doğumun oldu
LinaNaz Semakacan ilkine göre dha kolaydı ilkinde epudrl yaptırmstm 12 saatte dogum yaptım ikincide epdrlsiz 8 saatte filan 😥 ama tabi yine zordu. Simdi tek umudum aralarında yas farkı yok belki daha kolay olur. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşllah