_Goksen1503 38+1olduk bugün hiç sancım ve ağrım olmuyor ama ara ara kasılmalarım oluyor sizce normal mi sancımın olmaması bi de hala çatı muayenesi olmadım sizce ne zaman olurum ilk gebeliğim. 🙂
Mom5444 _Goksen1503 aynı durumdayız 38+4 vajinada baya baskı oluyor bazen 😕 çatı muayenesi olmadım yaşadığım ülkede yapmıyormuşlar öyle bekliyorum 🥺
Miababe _Goksen1503 tamamen aynı gün ve durumdayız hiç bir belirti yok pzt kontrolde belki çatı bakar diye umut ediyorum bakalım nasıl sonuçlanacak 🤷♀️
_Goksen1503 Mom5444 Benimde doktorum biraz sıkıntılı öyle çatı muayenesi falan yapacam diye birşey demiyor hiç benim vajinada da hiç baskı olmuyor 🙁
Mom5444 _Goksen1503 benim yürüyüş yaparken ve yatıp kalkerken çok baskı oluyor 🥺 bi yandan korkuyorum bi yandan artık doğurmak istiyorum
meinetochter sen yine iyisin benim 1 aydır nişan geldi 2 cm açıklık var göründüğüm doktorlar erken gelir 37 yi görürsen şükret dediler. 40 ı gördüm yalancı sancılarım var asla düzenli değil suyumda gelmiyor öylece bekliyorum
_Goksen1503 meinetochter O daha bi zordur artık sezeryana alırlar galiba seni sancın falan yoksa hayırlısıyla sağ salim kurtuluruz inşallah
_Goksen1503 Miababe Bende salı günü kontrole gidecem inşallah bende bakar diye ümit ediyorum ama inşallah bakar da birşeyler söyler
meinetochter _Goksen1503 ayy keskee ya. valla secme hakkım olsa coktan secmistim cok zor geçti hamileliğim. burda ucunda hayati tehlike olmadıkca sezeryana almıyolar sonuna kadar gidiyorlar ki doktorum normal doguma hicbir engel yok beklicez dedi 😭
_Goksen1503 meinetochter Benim doktorum da öyle dedi gerekirse 41. Haftaya kadar bekletirim seni diyor ama artık çok zorlaniyorum bende