Nisrem Arkadaslar merhaba cikolata kisti ile alakali daha ince sorum olmustu sizlere takrar yarimlarinizi rica edecegim .Bugun prof dr Ercan Bastu ile randevum vardi 5 cm sol overde kistim var ve bana 1 senedir deneyip kalamadiysan bu kisti oradan kaldirmamiz lazm muhtemelen snrasinda kendiliginden gebe kalirsin ilk hamileliginde hemen kaldigin icin muhtemelen sen zaten cabuk gebe kalabilen birisin ama bu kist oldugu müddetçe mumkun değil gibi gzukuyor dedi.Amh 1.11 cok etkilemez dedi ama aklimda tonlarca soru var.Acaba ameliyat olan ve sonrasinda kendiliğinden gebe kalabilrn varmi ameliyat olmayi onerirmisiniz acaba??
Egeasigi Nisrem canım merhaba benim 8 cm e yakın sol da çikolata kistim vardı bebeğim olmadı bende benden dolayı olmuyor diye düşünürken eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu şükür.sonra ben doktora yumurta geliştirici birşeyler yazmasını istedim yazdı ve o ay hamile kaldım .beniö tavsiyem çikolata kisti ameliyatlarında aldırsanda tekrarlıyor maalesef doktorum bana ameliyat sağlıklı olmaz buna rağmen hamile kalmanı sağlayacağız dedi .anca Doğumla atılır çikolata kisti dedi şuan 29.haftamdayım 😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Nisrem 5 cm ameliyat icin dusuk bi rakam 9 ve 10 cm olanlara genelde ameliyat oneriyo doktorlar Benm 6.5 cm drum hic ameliyat onermedi ilac verdi sogan kuru yaptim kuculdu baska dr ye gorunun bence ameliyat rezervi dusuruyor
Nisrem Egeasigi gözün aydin canim Esimin sperm degerleri normal ama varikosel bilmiorm sanirim ultrason gerekli bunun icin oyle birseyde yaptirmadik.1seneyi dolduruyrz bu ay artik ne yapacagimi bilemiorm cikmazdayim gervekten.Rabbim evladinizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin ins
Ikram42 Egeasigi adet olacak gibi ağrılarınız oluyor mu? Çikolata kistinin bir sıkıntısını gördünüz mü? Benim de aynı sıkıntım var o yüzden soruyorum
Egeasigi Nisrem amin canım benim varikosel olduğu üroloji doktorları elle muayene ile anlıyorlar .eşinin bir üroloji doktorundan randevu almasını öneririm. varikosel varsa derecesini öğrenmek için ultrason istiyorlar .hayırlısı olsun hakkınızda rabbim tez vakitte versin sizede
Nisrem Egeasigi uroloji doktorhna gözüktük bnde muayene eder sandim ana yanlizca sperm testine bakti ve muayene etmeden varikosel icin ultrasona yonlendirdi ama biz yaptrmadik yani bundan suphe duymak icin once bi muayene etmesi gerekir diye dusunduk
Egeasigi Nisrem çikolata kisti gebe kalmaya engel değil, sadece yumurtalıkları yavaşlatıyor , bunun içinde yumurta geliştirici hap yazdı anında hamile kaldım şükürler olsun
Egeasigi Nisrem doktora güvenin lütfen testislere uzaktan bakarak bile varikosel olduğunu anlayabiliyorlar , ayrıca sperm testinin sonucunu görüp de ultrason önerdiyse şüphesiz bir bildiği var adamın,kafanıza göre iş yapmayın lütfen
Nisrem Egeasigi kafamiza gore is yapmadik zaten isterseniz cektirebilirsiniz dedi bizde istemedigimiz icin cektirmedik cok gerekli gorseydi mutlaka cektirin derdi zaten