Icot Kızlar Günaydın. Hastane yolundayiz, sezaryen ile prensesimi kucağıma alacağım inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin. Gelişmeleri uygun ve iyi oldukça yazacağım inşallah.
alparslanliva Icot Allah sağlıklı şekilde kucağınza almayı nasip etsin inşallah rabbim yardımcınız olsun
Kymet08 Icot Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi yaa ne güzel bir duygu 😊 Biz daha hamilelik başlarındayız bize de sorunsuz doğum yapöayı nasip eder inşallah 🙏🙏🙏
mercimek Ayy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin size hayırlı evlat eylesin🙏🏻 Allah yardımcın olsun inşallah 😌
EliniVermiyorHayat Allah yardımcınız olsun.ayyyy bnde gitmek istiyorum Doğuma 🤗🤗🤗Çok güzel bir heyecan😍
Deletedmom9885 Ay aglayasim geldi resmen sanki ben gidiyorum gibi oldu 😶 Allah yardimcin olsun inşallah hayirlisiyla kucağına al evladını 😊
Nrhncn Rabbim yar ve yardimcın olsun sağ sâlim meleğini cennet kokulunu kucağına alırsın inşallah👼🐣👪❣
Icot Bu arada Serum takılı sıra ne zaman gelecekse beklemedeyiz 🙂 yogunmus bugün doğum. Tarihten midir nedir 🙂 12.12.2017