Delice_zeytin okunmusciklet ağrı hissedilmiyor mu takınca ? Yada göbek kısmına takılınca dikişi etkilemiyor herhalde , öyle mi
okunmusciklet Delice_zeytin evet canım ağrımı hafiflettii benim dikiş daha aşşağıda olduğu için çok etkilemiyor
Yahyam_17 okunmusciklet banada korse kullan havalar sıcak göbeğin dikişlerin yzerin egelmesin dedi ama ben takamiyorum dikişlerim yanıyor agiriyor değişik birşey oluyor kanamam var böle birden bosalircasina sizinde öle oluyor mu merak ettim
okunmusciklet Yahyam_17 canım tam yaranın üstüne mi yapıyosun ki tam göbeğinin bitişine yapman lazım yani amaç aslında göbeğin yaranın üstüne gelmemesi birde öyle dene o yanma hissi bendede var ya zorlayınca oluyor genelde
Yahyam_17 okunmusciklet bugün 6.gunum bugün çok yanıyordu dikiş yerim doktor pamuklu ütülü bez koy terlemesin dedi siz ne yaptınız benim yara yeri açık çabuk ilesiyormus
DFNMRYM okunmusciklet kullandıgınz korsenın link atarmsnz bende sezeryan olacagımda birde sezeryandan kaç gün sonra takılıyr acaba
Yahyam_17 DFNMRYM medikallerden alsanız daha çabuk ekkinizde okur sezeryan korsesi demeniz yeterli cırtlı oluyor batın korsesi diye de geciyor
okunmusciklet DFNMRYM eczaneden satın aldı eşim ben normal olacak diye balenli korse satın almıştım ama sezeryan olunca eczaneden balensiz cırt cırtlı aldı ben ameliyatta iken
okunmusciklet Yahyam_17 bende bugün doktora gidicem bakalım ne dicek henüz nasıl durumu bilmiyorum 🤷🏼♀️
2inciannelik Denizyildizii 3 ay taktım sonuc dümdüz bir karın bir güzel de kilo verdim . Kesinlikle takılmalı korse sezaryen sonrası 15inci günde taktım "
ExcitedMom E-G-C sezeryandan sonra 3. Gün taktım korseyi kanamam zaten çok çok gelmiyordu hala gelmiyor
Pelinbyrktrlr okunmusciklet Merhabalar öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebeğiniz☺️ Kullandığınız korsenin markası ne acaba? Ben de sezeryan dan hemen sonra korse takmak istiyorum karnım insin diye
okunmusciklet Pelinbyrktrlr merhaba teşekkür ederim korse in markasını bilmiyorum eşim yakındaki eczaneden almış kutusunu da sanırım attılar hastanede ama klasik balensiz cırt cırtlı korse diyip almış
okunmusciklet Delice_zeytin benşm doktorum herhangi Bi saat belşrtmedi bazen 24 saat üstümde duruyor bazende 1 2 saat çıkartıyorum canım