Snmlhn0 Kızlar 28+3 haftalığız yürüyüş önemli biliyorsunuz dışarı çıkıyorum 5 dakika yürüdükten sonra karnım şişiyor çatlayacak gibi oluyor sanki geriliyor ağrı yapıyor eşime diyorum şimdi ortadan ikiye çatlayacam 😂 15 dakika oturup dinlendikten sonra geçiyor evde de böyle ayakta kalıp ev işi yapınca yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu ?
Asil_Egem Snmlhn0 haftamızda aynı durumumuz da canım 30 dakika yürüsem sanarsın 30 saat yürümüşüm o şekil yoruluyorum kasıklarım ağrıyor sonrada 🤦🏻♀️
[silindi] Snmlhn0 Asil_Egem Ayniyim haftam da daha küçük. kizimla dolasmaya cikalim bi markete gidip gelelim diyorum gitsem de dönemiyorum 😞
[silindi] Snmlhn0 aynı canım benimde öyle oluyor uzanın uyuyunca düzeliyor sadece bugün 5 dk yürüdüm maaf oldum eve gelir gelmez uyumuşum 😂
Asil_Egem [silindi] bende bazen oturuyorum bi yer bulup kendimi yorgun yaşlı bitkin çirkin berbat hissediyorum 😂😂😂😂
Mzyyn27 Snmlhn0 aynı durum bende de oldu bir dönem ama sonradan geçti. Kendimi bırakmak istemedim. Yürümeye hareketli olmaya çalıştım zor da olsa. Zamanla geçti çok şükür.
Tutkucimeen Bende 28 deyim o kadar yorulmuyorum ama adımlarım küçülmeye başladı sanki ve nefes nefese kalıyorum birde bebeğim aşağıda duruyor akşamları iyice yerleşiyor tuvalete felan gittiğimde zor oluyor kalkmak oturmak,😔
Oykum_pinar38 Snmlhn0 ahh ilk gebeliğimde bende öyleydimmm yürüyemiyorum derdim dertlenirdim şimdi 2 buçuk yaşında bir kızım var 27+1 gebeyim ölüyorum kızım nolur beni bırak desemde dinlemiyor ki her yeri dağıtıyor kalk anneeee diye bas bas bağırıyor ağlıyor ahh o ilk gebelik prenses gebelik hallerim aahh 😂😂
Derensmom 30 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır her sabah 1 saatten fazla yürüyorum ilk zamanlarda zorlanmıştım şimdi hiç bir sıkıntım yok..sizlere tavsiyem yarım saatten başlayıp yavaş yavaş süreyi uzatın..kendime nazar değdirmek istemem ama hamile değilmişim gibi tempolu yürüyorum 😄😄😄