Arkadaşlar merhaba, kediyi pazartesi günü 3 farklı veterinere getirdim. 3 üde omurga da Trokal 12-13 te kırık olduğunu söyledi. Yaşadığımız yer küçük bir şehir olduğundan dolayı buradaki hiçbir veteriner ameliyata yanaşmadı. En son gittiğimiz veteriner Petcode Hayvan Hastanesi Ateş Barut beyi önerdi. Kendisiyle zorda olsa iletişime geçtik. Çok ağır bir ameliyat ve zahmetli olacağı için de fiyat biraz fazlaydı. Pazartesi akşam 18.00 da kedicik için yardım toplamaya başladım. Dün akşam 21.00 da ameliyat parasını fazlasıyla tamamladık. Kedicik sabah yola çıktı şuan Istanbul’da eşim ve kardeşlerimle beraber ameliyat olmaya gitti. Eğer ameliyat ücretini toparlayamasaydım kedimiz felç kalacaktı. %20 hissiyatı vardı onu kaybetmeden hemen ameliyat etmemiz gerekiyor dedi Ateş bey. Felç kalsaydı da ötenazi yapılmasını istemişlerdi. Allaha şükürler olsun çok bereketli kediymiş. Ameliyat ücreti 10 bin tl dediklerinde imkansiz toparlamam diyordum. Çok kötü olmuştum ağlayıp duruyordum. Sonra kendime geldim cesaretimi topladım ve 1 günde topladım parayı. Allah herkesten razı olsun simdi iyi haberlerini almak için sabırsızlıkla bekliyorum. 🤲