balllkabagimm Merhaba, İzmir genetikte Nıpt testi yaptıran deneyimli anneler var mı? Memnun kaldınız mı? Çok kararsız kaldık nerede yaptıracağımıza. Öneriniz varsa başka onları da paylaşır mısınız?
Lezginka balllkabagimm ben yaptırdım, çok da memnun kaldım hızlı ve detaylıydı. 3000tlye yaptırdık, istanbulda bir hastane İzmir genetik ile anlaşmalıydı 2 hafta sürmedi cinsiyete kadar öğrendik çok şükür 2li 3lü uğraşmayalım diye yaptırdık. 11. Haftadaydık sanırım
Ozge1986 Merhaba ben orda yaptırdım memnun kaldım gayet temiz düzgün ilgili bir yer.Bikaç yer araştırdık fakat orda karar kıldık doktorumda zaten orayı tavsiye etmişti.
balllkabagimm Lezginka ben de tam 10 haftalığım 11. Haftaya girince yaptıralım dedik. İstanbuldayız biz de İzmir genetik ve panorama arasında kaldık diğer bütün seçenekleri eledik. Umarım doğru karar veririz. Cevabınız için teşekkür ederim.
Ozge1986 balllkabagimm içinizi ferah tutun doktorum perinatalog direk orayı önerdi. Bende 12. Haftada yaş riskimden ötürü yaptırmıştım sonra başka testlere gerek kalmadı zaten sizinde umarım sonuçlarınız çok güzel gelir 🙏🏻