Iby Ben 2 ayri doktoruma ve bircok kadin dogum doktoruna sordum hepsi aşı olmayi önerdi, aşı olmadan covid olmak çok daha riskli dediler
Buseaydmr Şöyle bir yorumlara baktımda yan etkisi olmadı diyen arkadaşları anlamadım yani önemli olan sizin üzerinizde bir yan etkisi olup olmadığından ziyade ilerleyen süreçte bebek te bir yan etkisi olup olmayacağı değil mi. Bana da aşı sırası geldi kararsızım bende olana da saygım var olmayana da ama bende yan etkisi olmadı deyip geçmeyin asıl önemli olan bebekte bi sıkıntı yaratır mı
bluesea Buseaydmr benim de tek korkum o cunku bunla ilgili bir arastirma yapilmamis bir organi veya baska biyeri etkilenmis mi sadece antikor olusturduğu arastirmasi var
Aycha Merhaba, aşi olma için yaş sınırı bu hafta kırkbeş oldu diye biliyorum, hamile olan hanımlara covid aşısı için yaş sınırı yok mu?
Ayca1903 24.haftadayım bu hafta tetanoz 2.dozum var biontech hakkı çıktı suan is yerimde mecbur bırakıyo asiya. Tetanozla aynı hafta yapılır mi ki ?
Ensevdigirenkmor Ayca1903 Merhaba. Bana da Covid-19 aşılama için sıra geldi. Aynı zamanda tetanoz aşısı için de önümüzdeki aya randevu vermişlerdi. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum, ikisinin arasında 1 ay olması lazım dedi. Sizde aile hekiminize danışabilirsiniz.
Zezz tugfatozay benim doktor onernedi yeni asilar bebege etkisi ne olur bilmiyoruz dedi…ailece tanidigimiz bi doktor tanidigimiz..son 3 ayim durenip bekleyim diyorum bebekte etkisi nolur bilinmiyor arastirma hastaneside olsa yeni bunlar
Bfduam Buseylul bu olayın içindeyim demişsiniz, hamilelik planı yapanlarda nedir durum? Ben dün oldum, korunmalı mıyım?
bsrozn Mavilotta merhaba, biontech sonrası sizde ya da bebişinizde bir değişiklik oldu mu? Bende 35 haftadayım olmayı düşünüyorum
ilknur159 Gamzey merhaba 37 haftada oldum dediniz ya dogumunuz normal mi sezeryan mı oldı acaba? Ben ikinci dozu vurulmam lazım29 undan itibaren ama ayın 6 sındada dogumum var sezeryan sormak istediğim narkoz falan aldıysanız sıkıntı yaşadınız mı? Cevpalarsanız çok mutlu olurum
Gamzey ilknur159 merhaba , doğumda aşıyla ilgili bir sorun yaşamadım , herşey olması gerektiği gibiydi . Haftada sipinal sezeryan ile doğum yaptım. 2 gün önce de 2. Doz biontech aşımı vuruldum. 44 günlük anneyim ve emziriyorum. Emzirmeye ara vermedim
ilknur159 Gamzey çok teşekkür ederim yanıtınız için. Bende bugun vuruldum umarım bende herhangi bir sorun yaşamam 🙏🏼 sağlıkla büyütün yavrunuzu hayırlı ömürleri olsun ❤️