Nehirrr Kızlar çok hareketli bebekte erken doğum olur mu acaba? Alttan bazen sancım oluyo bel ağrım var 33 haftalığım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ceylan12 Nehirrr olmaz cnm bende ayni durumdaydim kizim okadar hareketliydi kesin 33 yada 34 da gelir dedim simdi 38+3 olduk yeri dar oldugu icin hafif hareket yapiyo odur
Sinemkurtkarakussk35 Ceylan12 erken doğum diye 1 sy önce ayağa kaldırdılar beni hala bekliyorum 38+4🤦🏽♀️
Ceylan12 Sinemkurtkarakussk35 vallah al bendende okadar beni goren herseyini hazila karnin asagya inmis dogum her an olacak diyo 2 hafta gecti bekliyom 😁 ama bu 3 gundur yalanci sancim cok var belim kopuyo sanki senin sanci varmi
Sinemkurtkarakussk35 Ceylan12 aaa benimki hala kıpırdak şükür maşallah diyeyim bebeğe göre değişir tek öyle olsun insan olmayınca ödü kopuyo sur bi kızım yaramaz kızım derken bi iki gün öyle yaşadım da pişamn oldum şimdi durma kızım diye ağlıcaö geliyo😂😂
Sinemkurtkarakussk35 Ceylan12 sürekli var sancım ağrım rahimde batma vs vs ama hiç bişi yok 😭😭 yoruldum artık🙄 karnımda inmemiş sanırkm😒