Dyg61 Kızlar oğlum Eylül de 3 yaşına girecek bir kaç zamandır salyası akıyo şuan 16 tane dişi var arkada ki dişleri mi çıkıyo yoksa başka bir sebebi olabilir mi ? Var mı başına gelen ?
Sumeyye15_3 Dyg61 benim 2 oglum var canım ikinci oğlum 3yasindan sonra bıraktı. Ağzı o kadar çok akıyordu ki önüne önlük takmak mecburiyetinde kalıyordum. Dişi çıkarken huy haline getirdi diye düşündük hep.
Dyg61 Denizyildizii salyası akıyormuydu peki hani bebekken olur ya ilk dişleri çıkıcagı zaman salyaları akar oğlumda şuan öyle 😄
Dyg61 Sumeyye15_3 valla bende önlük takıcam nerdeyse önü o kadar ıslanıyo ki sürekli salyası akıyo muhtemelen diş çıkarıyor galiba
Prensmmmm Dyg61 kil kurdu olabilirmi? 33 aylik kizim var boyle bi sorun yok bi bak istersen kakasina canim
Prensmmmm Dyg61 bi arastir canim kizimda karin agrisi vardi bi ara arastirinca kil kurdu okumustum salya filan akiyormus bende sunu sorayim cocugunuz hic karnim agriyo diyormu ya
Dyg61 Prensmmmm yok hiç söylemedi bilmiyor sanırım karın ağrısını bi bakayım internetten kıl kurduna teşekkür ederim 🌸