Ozge2718 Elinaz edanurciftci Mom789 36+6 haftalığız 2650 gram hamile kaldığım da 49 kiloydum şuan 55 kiloyum doktorum zayıfsın ama bebeğin ideal kiloda dedi
Buseylul 17+0 olduk 😍 kilosu icin yakin zamanda kontrole gitmedik o yuzden birsey diyemeyecegim en son 15+0 da gitmistik 😊
lentil Buseylul 15+0 da boy kilo nasıldı peki. Bende en son 15+4te gitmiştim. Şimdi 16+6 1 gün fark var sizle
findikkurdu2 Manisa_45 artı eksi referans aralığınoz nedir acaba bende o haftalarda cok fazlaydı Aralık
Ozge2718 Mom789 bende şaşırdım gebeliğim boyunca hiç kiloma bakmadım bu hafta öğrendim bende şaşırdım 🤣 14 kilo aldım diye de üzülme hep kalacak değil ya doğumdan sonra bi spor yeter bence keşke ben de biraz daha almış olsam
gozdee07 Semasahin benım 32. Haftada 2180 grdı şimdi 35. Hafta da bi daha gidicez bakalım ne diyecek biraz önden gidiyor galiba planlı sezeryan olacak erken mi Olur
Momzie dertist doktor bisey dedi mi peki 18+3 280 gr cıktı bebişim doktor uyardı dikkat et diye beni..
Senemolcay Semasahin 34 haftalık 2.600 kilo biraz tombiğiz biz🥰 kaşar kuruyemiş badem süt peynir bunlardan çok yedim haliyle bebekte kilo aldı haftasına göre daha az yemeye çalışıyorum
Elif1624 Semasahin 37 hafta 6gün,en son 37hafta 0günlükken 3500idi.hergün muz,peynir,,yoğurt,maden suyu,ceviz tüketiyorum mutlaka
derenildamm Semasahin 26+5 teyiz 900 gr demişti doktor. Bende herşeyi yiyorum günlük süt ihtiyacımı elimden geldiği kadar almaya çalışıyorum. Sütten nefret ederim normalde ama nesguikle falan götürmeye çalışıyorum 😕
ersanumran2014 Semasahin 39+5 3150 kg şuan için normal herşey son 2 gün kaldı ama hiçbir belirti yok ilk doğumum acaba 2 güne doğururmuyum?
Semakacan ersanumran2014 benim de hiç bi belirtim yokken suyumun gelmesiyle doğurmuştum hiç belli olmaz yani her an hazırlıklı olun ☺️
rosatue Melike_Alp biz de 31 haftalığız doktorum kilosuna hiç yorum yapmıyor az çok normal demiyor. Sizinkine doktorunuz nasıl bir yorum yaptı acaba 😊
Mom789 Ozge2718 doğum.sonrasi spor diyet başlayacağım için acısını fazla çıkarttım ondan 14 oldu benim 😂😂😂aman yok ne güzel almadığın daha iyi hareketlerin kısıtlanıyor en azından
Demet84 Semasahin 33+5 deyim bugün kontrole gittik 2308gr dedi doktorum. Sadece protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
mom012 Madi maşallah bizimkide önden gidiyor doktor dikkat et dedi yediğine içtiğine. 36. Haftada 3300 gramdı böyle olursa normal doğum için şansın azalır dedi