Tsara Elinaz meyve cocuk büyütmezki süt grubu yogurt ve kaşar özellikle et muz kuruyemiş bunlar büyütür
Sny_prenses_annesi Tsara meyvede ise yarıyor benim kayinvalidem eşime hamile iken herseyi yiyemiyormus ama tabak tabak meyve yiyormuş ve esim 5 kilo doğmuş 🙈😊
Hamidee27 33+5 de gittiğimde 2750 gram da doktorum tombul olur demişti ama hayırlısı olsun sağlıklı oluşumda kilo pek önemli değil zararlı bile olabiliyormuş çok kilolu olması bende ondan korkuyorum
Busracikkkk Hamidee27 aynı haftada aynı kilodaymış bebişlerimiz aynı korku bende de var umarım normal doğuma engel olmaz 🤭
Kara1833 17+2 de 184 gr 16 cm idi şimdi 20 haftalık olacagız bu gece nekadar oldu bilmiyorum 10 gün sonra gidecez oğluma bakmaya en çok kaşar yiyorum ben yogurt ayran arada mor lahana falan😁🤲😍
Sevda58 Semasahin 32+5 perşembe günü kontrolüm vardı 2.521 kg dedi doktor haftasına göre fazla her sabah mutlaka süt içiyorum hurma yiyorum siyah üzüm yiyorum ve canım ne isterse yiyorum
Duygu3542 22+2 de ayrıntılı ultrasona girdim 585 Gr oğluşum ama bir hafta önde gittiğini söyledi Dr. İri bir bebek dedi
Gamzeee89 Semasahin inan kaşar ve yoğurt çokk yedim arada bi muz yedim gerisi normal şeyler o kadar dikkat etmedim
Kbrarz Semasahin suan 38+2yim en son 37+6da gitmistim 3.130 gr demisti doktorum.canimin istedigi herseyi yedim diyebilirim ozellikle baklava 😋😄😄
Yumurcakk Fmv bende en son 30 da gittim 1600 dü sizin şimdi kac ? En som mezöaan ölctünüz bnmki şuan 34+1 ama gidemıyorm