Kubra0102 Semasahin 22 Semasahin 22+3 Çiçek kızım 466 gram olmuş 🧿 ekstra dikkat ettiğim hiç birşey yok bu hafta aşırı derece şiştiğini hissediyorum 🥺
Hfznihal Ftmglbkr hiç sıkıntı yapma bana da 29 e kadar kafası önden gidiyor dedi 35 de de heryer normaldi karın çevresi geriden geliyor dedi şimdi çok şükür hepsi iyi bebegin bir yeri büyürken öbür tarafı geriden geliyor sıkıntı yapma rahat ol
rosatue Melike_Alp biz de 31 haftalığız doktorum kilosuna hiç yorum yapmıyor az çok normal demiyor. Sizinkine doktorunuz nasıl bir yorum yaptı acaba 😊
Melike_Alp rosatue 31 haftamda bakildi canım kilosuna gayet iyi dedi haftasina göre kilosu cok iyi dedi yani daha önceki haftalarda 930 gramdı kilo almis oglum haftasina gore kilosu olmasi gereken kilo 💙💙
Merve6185 Semasahin 37. Haftam 3750 bebeğim muz peynir süt yoğurt yumurta lahana et sebze mercimek çorbası ful böyle besledim çocuk çok güzel kilo aldıran yiyecekler
Esoesra edanurciftci edanurciftci bende sizinle aynı hafta aynı günden gidiyorum karnınız çıktımı acaba
Sevda58 Ciciannem27 doktor supelendi ama hergun ölçüm yapiyorum bir problem çıkmadı yinede yiyorum günde 1 tane filan tatlı isteğimi bastıriyor hemde sütle iyi gidiyor.