Burcuckmk Ysmmmnn dondurma waffle kek çikolata aklima ne gelirse 😂 hayatimda hic bu kadar tatli yememistim sabah kalkardim abur cubura giderdim hemen ama sonra gitti simdi aklima gelmiyor bile
Dilan_nida01 Semasahin 2 hafta önce 200 gramdık şimdi 19+1 olduk yarın kontrole gidicez bakalım kac gram olduk 😇
Astrotuba Semasahin 28.haftadayım bebeğim 1kiloyu geçti. Normal yemekler yiyorum donduma her gün yiyorum doktorum protein tüket demişti ben genel olarak zaten günlük hayatımda protein içerikli şeyler hep yiyordum ☺️
Havvanur42 Semasahin 33 haftalık 1750 😔 aslında istediğim herşeyden yiyordum ama bebeğim kilo almamış. Ne yesem hızlı kilo alır
Temmuz2021 Semasahin 32 de benim 2200 biraz önden gidiyor dedi kaşar ceviz tükettim vitamin de etkili oldı
Ozge890 Semasahin 36.3 baya oldu gideli hatırlamıyorum kilosunu bi ara,çokça muz yiyordum süt ürünleri vs pek öyle bisey yemiyorum
Burcuckmk Habibekeser canim ben sabahlari ac karnina cok tatli yemiştim mutfakta ne varsa bi ara dondurmaya sardim bi ara waffle tarzi şeylere çikolatalar nutelle ekmek arasi surer yerdim ama sonra gitti o istek cok şükür