Fatmakara97 haticesusme22 ben 11 2 tim sizin ki belli oldu mu 13. Haftada çağırdı doktorum o zaman gidecem inşallah
Ays0 Semasahin şuan 28+5im en son 28+0da gitmiştim 1180 gramdı kızım. Ekstra bir şey yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıp bol su içiyorum
Gul2528 Semasahin 31+4 te 1800 du doktor gayet iyi demişti o zamanlar şimdi 37+3 teyim 2700 dedi 2 gün önce benim son zamanlarda kilo alımı biraz yavaşladı ama herkesin farklıdır
TugceBelis Figen03 28+6 bizimki 1527 gr dı doktorumuz gayet iyi önde kilosu dedi sizinkide gayet normal
Sevilss 16 +0 da 183 Gr dı yarın kontrolüm var 3 tarama sonucu için gidicem bakalım ultrasyon bakıcak mı
esindoglar Semasahin 34+6 haftadayım. Bebiş 3.200 kg. Valla ben sadece şarküteri ürünlerine dikkat ettim onun dışında herşeyi yedim hiç kısmadım 😍
Ozlem35- Semasahin canım maden suyundan mı bilmem ama yakın bır tanıdığım bayagı kılo aldırmıştı bebeğe maden suyu kaşar peynırı birde meyve çok yerdı
Meryem80 Semasahin sabahları ac karnına bir tane kivi ye o sana kilo aldırmıyor yedıgın butun hersey bebege kilo yapıyor
leyla_ok Semasahin 29 haftalıkken gitmiştim kontrole 1.500 gelmişti.Şimdi30+4 haftalığız 32 de gidicez bakalım kaç olmuş olacak.
cys Hafta 2245 gr 6.aydan sonra bende bebekte hızlı kilo almaya başladı. En çokta meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Bir de bir kaç aydır çikolata, tatlıya düştüm.
Mucizebebekannesi Semasahin 9+6 hafta olduk henüz kilosunu bilmiyorum aşırı halsiz ve iştahsızım genellikle meyve yiyorum ve bi problem olmazsa normal istiyorum