Semasahin Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız bebeğiniz kaç kilo neler yiyorsunuz kilo alınması için yazar mısınız hepsini rica etsem ♥️
Burcuckmk Semasahin 39+2 oluyor bu gece 3550 gr canim ne isterse yedim gebelikte ama özellikle meyve cok yedim ve 24. Haftadan sonra bi tatli isteği gelmişti bana o ara cok kilo aldi bebeğim sonra tatliyi kes dedi doktor 🙈
edanurciftci Semasahin 13+3 henüz kilosunu bilmiyorum yumurta süt sebze tavuk et salata meyve genelde bunları yiyorum ben 😂😂
Ervaceylin Semasahin en son 21haftalikken ayrıntı ultrason için gittiğimde 490gr di şuan 24+1haftadayiz haftaya kontrolüm var bende merak ediyorum 🙈
Semasahin Burcuckmk bende bugün gittim canım 32+1 1700 grm bana az geldi doğuma kadar tahmini ne kadar olur acaba bebek ? 38 de sezeryan olucam
Ozge2718 Elinaz edanurciftci Mom789 36+6 haftalığız 2650 gram hamile kaldığım da 49 kiloydum şuan 55 kiloyum doktorum zayıfsın ama bebeğin ideal kiloda dedi
Semasahin edanurciftci bence bol bol ye ben asla yemek yiyemiyorum o yüzden bebeğim 32. Haftada öyle kilolu değil sen şimdiden süt tüketmeye pekmez yemeye yoğurt yemeye özen göster
Tsara edanurciftci yogurt yumurta süt muz badem kaju ceviz et balık bunlar en ideali imkanlar doğrultusunda tabi
Anne4237 Semasahin Ben de 32. haftadayim. Bana da 1708 gr dedi doktor. İnternetten bakınca ortalama deniyor ama…
Mom789 37+0da 2950 ydi 2gun önce ne yiyorum ne olursa yiyorum ya sağlıklı sağlıksız aklıma geleni yiyorum ben özellikle yediğim bisey hic olmadi 9ay boyunca
Tsara Elinaz meyve cocuk büyütmezki süt grubu yogurt ve kaşar özellikle et muz kuruyemiş bunlar büyütür
Temmuz2021 Semasahin 32 de benim 2200 biraz önden gidiyor dedi kaşar ceviz tükettim vitamin de etkili oldı
Semasahin Burcuckmk inşallah canım benim ya dualarınızı eksik etmeyin moralim bozuldu ben 2 üzeri bekliyordum birde neler yesem kilo yapar acaba
Mom789 Mom726272 ay sorun oldumu doğum sonrası kilosu az falan geldimi kuvez falan yasadinizmi ben artık doğsun istiyorum çünkü acaba erken mi diyede korkuyorum
Burcuckmk Semasahin muz kaşar kuruyemis gibi seyler kilo yapar diye okumuştum canim.bide.canini sıkma kilosu iyi bebeğinin kotu olsa doktor bisey derdi zaten
Zehramveannesi Semasahin benim de 30.haftada 1280 di kilosu 38.haftadayım 3100 kilo olmuş sizinle aynı benimki de canınızı sıkmayın 32 den sonra birden alıyorlar zaten ilk başlarda az alıyordu 3 kilo olmaz diyordum olmuş çok şükür
ebrugk Ervaceylin maşallah. Benn 20 de gittim ayrıntılı ultrasona 283 Gr normal dedi doktor. Size ekstra tombiş falan dedi mi merak ettim 😊
xsedapolat ayse_dmr bende 19 yaşındayım canım 15+4 olduk bizde çok şanslıyız bence birlikte büyüyecez.🧚
Mom726272 Mom789 yo hayır çok şükür Bi sıkıntı yaşamadık ertesi günde taburcu olduk 3 kilo olsa doğuramazdım heralde zorlandım onda bile 😅🙈
ayse_dmr Semasahin bu yaşta anne olmak hep istemiştim Rabbim nasip etti inşallah sağsalim de alırız kucağımıza ❤🙏
mom012 Madi maşallah bizimkide önden gidiyor doktor dikkat et dedi yediğine içtiğine. 36. Haftada 3300 gramdı böyle olursa normal doğum için şansın azalır dedi