LawyerEce Samurtugba Bâzı çoçuklarda ishal yapabiliyormuş bende kullandım bizde sorun olmamıştı ama. Çocuk hekimine sormak lazım.
Epifenomen Samurtugba muz a rağmen ishal oluyorsa doktor görmesi gerekir, eğer ishalli kaka günde 6 7 yi buluyorsa ishal kesici rawflor vb ilaç kullanmanız gerekir mama olarak ben hipp combiotic kullanıyorum anne sütüne en yakın o diye öneririm
mlkkk Samurtugba bu zamana kadar aptamil verilip yapmadıysa başka bişey ishal yapmıştır ama ilk vermenizde yaptıysa muhtemelen mamadan
Samurtugba LawyerEce ya ben hamile olduğum icin emzirmeyi bıraktım doktor eczaneler en iyisini bilir mama onersin dedi O da aptamjl önerdi muz yiyo ilaç kullanıyoruz ama gecmeyen bi ishal olduk ama istahsizligimiz yok cok sukur bende acaba mamami diye düşündüm
Samurtugba LawyerEce açıkçası yeni mama kullanan biri olarak hangisi iyi bi mama bilmiyorum da değiştirsem nelere bakmam gerekir neye göre almaliyim
LawyerEce Samurtugba 0-6 ay da çok Aptamil kullandık yenidoğan için. Doktorunuza danışın eğer izin verirse SMA mamaya geçilebilir onda kabızlık ishal vb. Yapmıyor ama doktor izin vermezse verme.
Samurtugba Epifenomen doktor gördü ishal icim reflör verdi mama icinde hepsini deniycen dedi ama malum bugun bi mama 40 lira hadi parayı geçtim o kadar mamayı alıp napcam bilemedim
Samurtugba Tsara ya ilk başta böyle istahsizlikda vardi doktora götürdük o zaman mama yemkyodu ama sonra reflör ve zinco verdi iştahı biraz duzeldi ama hala ishal devam etti sonra tekrar iştahsızlık oldu su an mama yiyo yemek yiyo iştahsızlık yok ama ishal var
Tsara Samurtugba mama dokunmuş olabilir isal küçük cocuklarda iyi bişey değil su kaybediyor vucüt doktora götürün bence mamyı değiştirir serum takar toparlar cocuğunuz
N_ida_2308 Samurtugba Bir dişiye bir ölçek koyuyorsaniz bir buçuk ölçek koyun düzenler düzenledikten sonra aynisina gecin
N_ida_2308 Samurtugba İşte mamayı az birşey fazla koyarsanız ishal olduğu dönemde düzenler ben öyle yapıyordum ama düzene girdikten sonra önceki gibi devam edin
Misto Samurtugba egerki kızınıza o mama alerji yaptıysa ishal yapabilir her alerji illaki ciltte kızarıklık şeklinde kendini göstermiyor ishal seklindede kendini gösterebiliyor bence mamasını değiştirin