Minanin_Annesi Kızlar profesyonel bi göğüs pompası almalı mıyım? Sezeryan olacam herkes al dedi ama Basit bi pompa alayım dedim Wee baby nasıldır? Avent ya da lansinoh nasıldır manuel düşünüyorum fıkır verir misniz
Betulsarda Minanin_Annesi ben sezeryan olcagim icin wee baby aldim manuel her ihtimale karsi. Daha kullanmdim aama idareten aldim yani eger ihtiyac olursa elektrikli alirim
Arven Minanin_Annesi 4 gün önce Doğum yaptım sezeryan ile iki gün süt gelsin ve bebeğin emme refleksi gelişsin diye çok fazla emzirdim ama göğüslerim yara oldu iyiki sağma makinesi almışım sana tavsiyem lansinohun çift sağması olan rengi mor olan modeli resmen kurtarıcım oldu
Elif1147 Minanin_Annesi bana arkadaşım we babyi önerdi manuelini.manyelini aldım işte sağıtodum çok iyiysi dedi.elektronik ses çıkarıyormş kullanamıyodm dedi
GecesMom Ben lansinoh manuel aldım daha kullanmadım ama kullananların tavsiyesi doğrultusunda aldım hemde göğüs konusunda yılların markası sonuöta dedim ve lansinoh aldım. Hem kremnden çok memnunum. Süt saklama poşetide lansinoh aldım direk poşete sağım yapmak için
Aysenaz Ben manual bebedor marka yada wee marka alicam cnm göğüslerin süt dolarsa sağıp bosaltabilmek için bebeğim emmedigi durumlarda iyi olur diye düşünüyorum
Civcivinannesi Arven elektrikli mi acaba ben de elektrikli almak istiyorum almışken çünkü çalışan anneyim normal Doğum tapınca bile hemen süt gelmeyebiliyor benim kız arkadaşımın gelmedi manuel aldı ama pek kullanışlı değildi o
Arven Civcivinannesi Kesinlikle elektirikli çünkü manuel hem zor hem kullanışsızmış çok yoruyormuş çalışıyorsanız malum zaman sıkıntısı oluyor
GecesMom Minanin_Annesi e bebekten aldım ama fiyatını hiç hatırlamıyorum internetten bakabilirsin canım
Kbr Minanin_Annesi kullaniyorum iyi canim ama tabi hastaneninkijin yerini tutmaz e bebkten 300e aldim
NekwaSultan Minanin_Annesi Ben 2li elektrikli lansinoh kullandım çok memnun kaldım. Ahengin manüel olanını aldım o kadar övgüye rağmen asla lansinoh tutamaz.
Arven Civcivinannesi 4 günlük anneyim daha öyle aman aman sütüm olmamasına rağmen bebeği bir öğün besleyecek kadar çıkartabiliyor zaten öncesi uyarma modu var göğsü rahatlatıyor daha sonra aynı bebeğin emme refleksi gibi birebir diyebilirim sağma işlemi yapıyor