edagulbalkiss68 nhl_1 benimkide sezeryan ilkim normaldi ikinci sezeryan buda ucuncu sezeryandan cok korkuyorum ben ameliyat masasinda uyusmuyorum ve cok korkuyorumm..
Selinish_ Normal doğuma 38 gün kaldı , ilk oğlum tam 40 haftada geldi . Sabırsızlıkla bekliyoruz sağlıkla gelsinde "
asyabetul Nurdan17 allah güç kuvvet verir inşallah .. sonuçta insanın doğasında olan bir durum .. biz sadece çok düşündüğümüz için böyle oluyor
kelebegimm07 Ozgeozdemir07 hayr cnm ben ameliyat olalı 2 sene oldu 5 aylık hamileyim şuan fıtığım yok şükür kaynadı yaram iyice🙏
Elif1624 nvn-mutlu 6yıl oldu,14cm çapındaydı.aslında normal doğum çok istedim ama riske atmak istemedi doktor ,sizin ne kadardı miyomunuz
nvn-mutlu Elif1624 aslında üzerinden geçmiş ameliyatınızın benim kasım da senem dolucak senesine de doğum yapıcam Allah’ın izniyle 🥰
nhl_1 69eyma doktor vajinadan eldiven takarak iki parmağı ile kontrol ediyor çok kısa bir işlem zaten kendinizde dar ya da değil anlıyorsunuz
islimm__66 nhl_1 Ben çok korkuyorum şimdiden daha 4 ay var doğuma ama öyle bir korku girmiş ki içime anlatılmayacak gibi kararsızım hangisi daha acısız ve çabuk iyileşir 😒😒 kafam çok karışık
sena1608 nhl_1 bende 34. Haftamdayım. Doktorum alttan muayane etmek istedi. Fakat kendimi çok kastigim için olamadım. Doktorda sen normal doguramazsin deyip kestirip attı. Bilmiyorum nasıl olacak
Nur_elf Elif-Reyyan çatı muayenesinde çok acı oluyor mu 🙄 alttan ultrasona girdim daha önce smear testi de vermiştim ama onlarla kıyaslandığında nasıl ?
rabia-3 Halis-1 benim ikinci gebeliğim ilki sezeryan olduğu için Buda sezeryan olacak ilkinde sezeryan olacağım belli değildi aniden doğuma alındım ilk gebeliğimde çatı muayenesi yapılmıştı ama bunda yapmadı direk sezeryan olacağı için
Sbhtzmn elisamnlannesym yok 1dakika sürmedi diyebilirim kendini rahat bıraktınmı ebede hemencik bakıyor
DemetyArall kelebegimm07 Merhabalar epidurali kendiniz mi istediniz sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah 💕
kelebegimm07 DemetyArall merhaba. Evet genel anestezi yapacaklardı ben kendim epidural istedim. Amin inşallah 🙏