rabia-3 Cerenn48 inşallah . Kendinizi neye odaklarsanız öyle gider diye düşünüyorum. Sağ Salim kucağınıza almak nasip olur inşallah 🍀😍
Mervemercan Csknaz bizimde geçen haftaydı kontrolümüz ilk nst ye bağlandık hareketleri ve kalp atışı iyi dedi Dr um benimde sancım en fazla 13 çıktı herşey yolunda dedi kızımız geliyor bizimde🙏💗
Csknaz Mervemercan hayırlısıyla gelsin canım bizimde oğlumuz gelcek nasipse heyecan bi yandan korku bi yandan bakalım 🤗
Esma21 Asyaa02 ay vallahi benimde öyle du ne tesadüf benimkide sürpriz bir anda oldu hiç beklemiyoduk ama rabbim büyüktür vardır elbette ki bir bildiği sağlıcakla çıkarız hepimiz inşallah o kapıdan
Asyaa02 Esma21 inşallah. Ben de beklemiyordum 2 oğlum var, şimdi de Allah izin verirse bir de kızımız olacak 🙏🏻
Linam6868 nhl_1 Şimdilik normal gözüküyor 2.gebelgim ilkide normal oldu bu doğumum da normal olur insaAllah 33 gün var oglusuma kavusmaya
Zehraaa98 Sbhtzmn bende çok endişelenmiştim bir de stres yapmayın Allah yardımcı oluyor ctesı gıttık hala aynı 2 cm
PinarCaliskan nhl_1 temmuz sonu Ağustos başı gibi ikizlerim sezeryanla kucağıma alicam inşallah 🤗 suanlik güzel gdiyor çok şükür 🌼
Canipek7 Mbuglem hakkında hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda allah neyi nasip ederse artık allah kolaylık versin şimdiden🤲
nvn-mutlu Elif1624 benim şimdilik bir sıkıntım yok kanama gibi ama benim en büyük korkum daha ameliyatta senem dolmadığı içiN göbeğim büyüdükçe acaba doku yırtılması olur mu diye düşünüyorum