Meralrabiamhmt Kızlar 2 gun once normal dogum yaptım alttan dıkıslerım var bakımını nasıl yapıyorsunuz cabuk ıyılesmesı ıcın neler yapmalıyım kurutma makınesı vajınanın ıcının yapısını bozar dıyolar onun dısında neler yapılıyor ♥️
Dilekcnkn Meralrabiamhmt Kurutma makinası mı 🤷♀️ Hiç duymadım ilaç veriyorlar bildiğim kadarıyla ne olduğunu unuttum ama bir süre sonra dökülüyor zaten temiz tutmaya özen göster sadece
Esraakk Meralrabiamhmt Ya çekinerek sorcam ama normal doğum sonrası wc durumu nasıl oluyor o acı ne zaman geçiyor
[silindi] Meralrabiamhmt ben sadece tentürdiyot düzenli kullanıp sık sık bezi değiştirdim cok cabuk iyileşmisti cok şükür
Kumru_ Meralrabiamhmt Ay valla ben batikon bile yapmaya üşeniyordum. Ebeler sağolsun kaburgalarımi ezmişlerdi yerimden kalkamiyordum. O yüzden çok geç iyileşti 😒
Meralrabiamhmt Dilekcnkn bıkac postta yazmıslardıda bıraz arastırınca vajınayı kotu etkıledıgını anladım o yuzden sordum
Meralrabiamhmt Esraakk valla yana yana ıdrarımı yapıyorum buyuk abdestte cok kotu oluyo ama hemsıremde sıkıntı olacak bısey degıl dedı o yuzden sadece cabuk ıyılesmesı ıcın herseyı yapıyorum sureklı bez degıstırırım kurularım vs
Brcarss [silindi] Ben de dun epiduralli normal dogum yapttm iki dikisim var tenturdiyot sürme dedi doktor napsam bilemedim
Kumru_ Meralrabiamhmt Berbat bir şeydi bir ay boyunca yataktan sürünerek yere inip sonra zor zor ayağı kalkıyordum. Sanki kaburgalarım kırılmış içime batiyor gibiydi. İnşallah bu doğumda böyle birşey yaşamam
Ismailemine Meralrabiamhmt canim her lavaboya gidince sicak suyla yika tantort yap melhem sur ben gunde 4 defa falan yikiyordum
Kumru_ [silindi] Yok epiduralsiz oldu doğumum. Doğum öncesinde ebenin bazı gereksiz müdahaleleri yüzünden bagirmaktan bütün gücüm tükenmişti. İkinamadim o yüzden baskı yaptılar. Bu doğumumda inşallah öncesinde konuşup asla ve asla alttan her hangi bir işlem istemediğimi belirticem
[silindi] Kumru_ benm de cok bastırdılar ama epidural yüzünden oldu malesef bebegim 4 5 aylikken hala aciyordu karnim bn de kesinlkle.epidural istemeyecegm insan etkileniyor çok