Gul4001 Melchem Yaptım ama yok 🙊😅 artık gülüyorum ne yapayım. Gecikecek sanirim adetim bakalım, adet olana kadar umut vardır.
Melchem Gul4001 😣 inşallah bu ay kendiliğinden gebe kalırsın vardır bunda da bi hayır bende test yaptm hafif bi cizgi cıktı seninki negatif bariz kırmızı çizgisi olanlar bile negatif insan hiç umutlanamıyor
Gul4001 BirUmut59 Tatile cikicaz bu ay kendimi dinlendireyim diyorum canım,hem bedenen hem psikolojik olarak tekrar o stresi kaldiramicam şu an. Sen ne düşünüyorsun.
Mrzy28-c Gul4001 cnm tatilde hamile kalabilirsn bende kafa dinlemeye gidiyorum çoğu kadın bu olaylardan sonra rahatladığı için tatilde hamile kalkabiliyormuş orda dene bence sıcak bir yer olursa daha iyi olur bende öyle yapacağım 🤣🤣
BirUmut59 Gul4001 yarın eski doktora kontrolüm var yeni bir doktora randevum bakalım karşılıklı konuşmak istiyorum peş peşe faydalı mı önemli değilmi karar vericem
Gul4001 BirUmut59 yeni bir doktora görünmekte mantıklı.Ben tüp bebeğe geçmek istiyorum ama bakalım ne olacak.
Mrzy28-c Gul4001 kızlar akışına bırakalım bence bende kafa dinliyorum suan ilaçların etkisinden patlamak üzeriyim 1 hafta sonrası zorladı beni sinir yaptı bana oyuzden dinlenmek daha mantıklı geliyor zaten olacağı varsa olacak artık biz elimizden geleni yaptık napalım
Zeyna27 Mrzy28-c ya ben çatlatma iğnesi oldum 40. Saatlerinde aşırı sancılanma kasık ağrısı oldu az önce eşimle beraber olduk çok canım yandı sence neden
Mrzy28-c Zeyna27 yada çok yumurtan olduysa diğerleri suan çatlıyor canım oyuzden agrı hissediyorsun bende agrı hissetmiştim catlafıgını anlamıştım
BirUmut59 Mrzy28-c @Gul4001 bende mecburi ara veriyorum yumurtam çatlamamış yumurtayı atmadan 2. Tedaviye başlayamazmışım ben programıda silicem bu ay tatilede çıkıcaz heryönden dinlenicez herşey için çok teşekkür ederim sizlerle beklemek daha kolaydı umarım herşey gönlünüze göre olur
Gul4001 BirUmut59 catlamamis mi, kist mi oluşmuş. Nasıl çatlamaz ya. Ben gitmedim doktora bende mi gitsem napsam. Tatilde kafanı iyice boşalt canım. Bende teşekkür ederim verdiğin destekten ötürü. İnşallah her şey istediğin gibi olur 💗
Mrzy28-c Gul4001 aynen cnm inşallah bende öyle düşünüyorm 🤣🤣sıcak kuma gömülün kızlar :) yapcak bişi kanadı :) Herşey gönlünüzce olsun yine beraber bekleyelim olucak bit gün ben inanıyorum 🙏😍