BirUmut59 Atlans çatlatma iğnesi yapınca ovülasyon testi işe yaramıyor çatlatma iğnesinden sonra ovülasyon testide gebelik testide yalancı pozitiflik gösteriyor bilgin olsun
Gul4001 BirUmut59 Daha erken canım şu an çıkmaz, şimdiden moralini bozma lütfen💕demekki çatlatma iğnesinin etkisi kalmamış vücudunda. En erken 12. gün test yapılmalı.
Gul4001 BirUmut59 beni progestan ilaç çok sarsıyor şiddetli baş dönmesi yaptı bugün, işe gidemedim birkaç saatliğine izin almak zorunda kaldım. Seni etkiliyor mu ?
gstetik BirUmut59 ben ignenin 10.günü yaptm negatifti 14.gün pozitif oldu.doktorum 14günden once test yapma yanıltir demisti.biraz daha beklemelisin..
BirUmut59 Gul4001 kafam bayağı güzel 😊😂 doktor uyarmıştı beni sarhoş gibiyim başım dönüyor bir gevşeklik var 😁
Gul4001 BirUmut59 beni de perişan etti, evde olsam sıkıntı değil de işe gidince çok zorlanıyorum, Allah yardım etsin emeklerinize değer inşallah 🙏☺️
BirUmut59 Gul4001 progestanın etkilemesi dışında yok bir şey bugün Bi ara yine dünyam döndü yarın idrar testi yapıcam
Gul4001 BirUmut59 canım bende aynı progestan uyku ve baş dönmesi yapıyor perişan etti beni. Bende pazartesi test yapicam aşılamanın 12. günü. Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize 💕
Gul4001 Mrzy28-c canım aynı hiçbir değişiklik yok, aşılamanın 11. güne geldim heyecan gün geçtikçe artıyor 🙊 sen nasılsın?
afrasil Mrzy28-c bende bekliyorum kuzum ama pek zannetmiyorum ya belirtimde yok umudumda yok . Sen napysn
gstetik Ugurbocegim belimde biraz agri vardi boyle kütlese rahatlayacak gibiydi.başka da bellrtim olmadi
Candan_35 BirUmut59 bende ignenin 14.gunu yaptim cikmadi yok diyo uzuldum bugun 16.gunuydu test yaptım cikti pazartesi kan vercem ignenin etkisin gecmesini beklemek lazim