HacerCeyhunUureli Kızlar 20+3 haftalık hamileyim ara pıt pıt bebeğin bebeği hissediyordum 2 gündür hiç hissetmiyorum olan yaşayan varmı çok tedirgin oldum ve korkuyorum
sarya21 HacerCeyhunUureli eğer yorulup dinlenemediysen bir süre sırt üstü dinlen ve bekle bakalım yine hiç hareket etmezse bir acilden görün ultrasonla bakılsın için rahatlar
Deletedmom15257 HacerCeyhunUureli cnm o dönemde hareket ediyolar ama daha cok uyuyolar duzen kurduklari icin sen anlamıyorsun bazen böyle olabiliyor korkma eğer dinlenip elini karnına koyarsan hissedersin insallah 😘
Dlrsdzynpzll Hareketler 26 haftalardan sonra istikrarlı olur o haftalarda bile duzensiz olabilir daha cok kucuk bebginiz. O zamanlarda gunlerce hissetmedigim olurdu benimde
umranozby Bende dünden beri hissetmedim canım korktum bugün sabaha karşı 4 gibi uyandım su içtim pekmez yedim çok acıkmıştım 🙊geri yattım ayağımın altına yastık koydum okşadım konuştum birde ben steteskopla dinliyorum o hareket ettikçe su sesleri geliyor yarim saate kalmadi pit pit arka arkaya hissettim 22 haftaya gireceğiz yarın inşallah 🙏 birde ben ac karna meyve yediğimde özellikle şeftali yedikten sonra hissediyorum 🤔