Kiraz3364 Hamiş anneler , 22 haftalık hamileyim. Bugün bebişim mideme mideme çıkıyor sanki . Yukarıya doğru çıkıyor.Oda bana baskı yapıyor. Hatta can sıkıcı bir durum 😩 siz de böyle durum yaşayan var mı ?
BegumIscanTunc Kiraz3364 32+4 haftalığım hep sağ tarafta orayı çok sevdi heralde hiç vazgeçmiyor sağdan
Buseninannesi_21 Kiraz3364 Hep sağda kizim bugün yağ gibi kayiyor oynuyor bende onu izliyorum. 😍 28 haftaligiz 🐣
Mltm88 Kiraz3364 Bende 22+1 haftamdayım…Oğluşum bi kasıklarda bi midede bi sağda bi solda 🤣🤣kıpır kıpır heryerde
Kiraz3364 BegumIscanTunc benim ki de solda , soldan bugün ilk defa mideme doğru bir yukarı çıktı anlamış değilim 😩
Kiraz3364 Buseninannesi_21 Benm de kız ama kaymyor onun yerine sıkıştırıyor sanki baskı yapıyor ara ara tekme ama bugün midemin orada skisitiriyor 🙄oda bana sknti veriyor
MineLule Karnımın her yerini dolanıyor, kalça kemiklerine kadar hücum ettiğini hissediyorum, ama galiba en çok idrar torbasiyla oynamayı seviyor.
Kiraz3364 MineLule bir ara bende de öyleydi ama şimdi üstü keşfetti galiba Sımdi midemde o şişkinlik belli oluyor
minikoglumm Kiraz3364 30 haftalık oğluşum bir sağ bir sola kayıyor arada bir kafasını karnıma yapıştırıp kaldırıyor çok tuhaf duygular kafasını seviyom😅
Fatmanur-3 Kiraz3364 Ben 30 haftalığım bazen ayağını göğsüme kadar sokuyor gibime geliyor 😂 ve kafası solda ama genelde hep sağa toplanıyor sağı seviyor oğlum 😂