Atesbeyinannesi Aslitemiz şans işi mi diyelim ne diyelim bilmiyorum valla bir doktordan 10 kişi memnunsa 10 kişi de var memnun olmayan valla insan ne yapacağını şaşırıyor 🤷♀️
Gulsahmina Aysnn3705 Taşovanin yaylasaray koyundenim bende istanbulda yaşıyorum yazları gidiyorum sadece
Atesbeyinannesi Aslitemiz ben banuhan hocadan çok memnundum mesela ama son haftalarımda hiç ilgilenmediğini fark ettim sanki başından atıyor gibiydi o yüzden artık çok ilgili bir doktor da diyemiyorum onun için
Aysnn3705 Gulsahmina bnde şahinler köyündenim ama annem babam Taşova merkezde bnde orda büyüdüm evli olnca anca 2 senede mi gidebiliyorum
NilDenizpksr Aslitemiz Merhaba bende Amasya Gümüşhacıköylüyüm Batman’a gelin geldim ve burda yaşıyorum ☺️ 25 haftalık ikiz bebislere hamileyim 🥰
Zezeeeyyldrm NilDenizpksr bende batmanlıyım eşimin görevinden dolayı amasyadayım senle tam tersi olmuşuz batmanda hangi doktora gidiyosun bende oraya gelip doğum yapmayı düşünüyorum da😊
NilDenizpksr Zezeeeyyldrm Ne güzel bı tesadüf ama ☺️ Zilan Hastanesi’ne gidiyorum Yüksel hocaya şuanda Batman’da kadın doğum doktoru olan tek yardımcı doçent kendisi bildiğim kadarıyla hastaneden değil ama doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim 🤗