Ebus1 Burcusenel neden Bende ikiz gebeyim 27. Haftadayiz amasyadaki doktorlardan birine gitmek istiyorum normalde coruma gidiyodum Peki önereceğiniz biri var mi
Burcusenel Ebus1 çok ilgili bi dr degıl sormazsan bişi demiyo bazen sorularımda cevapsız kalıyo o yuzden canım😕 Banuhan şahine gidenler memnun ondan istersen bi bakabilirsin🤩
Atesbeyinannesi Ebus1 ben banuhan şahine gidiyordum 39 haftalığım bugün gittim hatta ama 6 aylığına yokmuş yarın gidiyormuş maalesef Ceren sağlam var arkadaşım da ona gitmeye başladı yeni geldi o doktor ona gidebilirsiniz 🤗
busraaklnc Burcusenel yeni gelen ceren yıldırım da çok iyi bir doktor geçen hafta gittim o kadar ilgili ki 10 dakika dan fazla belki ultrasonda bebeği inceletmiştir bana derdi sıkıntıyı sorup dinleyen bir insan mustafa bey başından savdığı için değiştirdim
Deniz_deniz_ Gonciii ben de amasyali degilim suluovada yasiyorum 21 haftalik hamileyim ama amasyada gitmiyorum doktora samsuna gidiyorum :)
Deniz_deniz_ Gonciii ben liv hastanesine gidiyorum tolga sisli memnunum suan icin:) siz nereye gidiyorsunuz acaba hangi doktor
Aysnn3705 Amasya sayfası görünce nasıl sevndm ya sürekli başka şehirlerin falan görüyorum hiç mi Amasyalı çıkmaz diodum
Deniz_deniz_ Gonciii peki hastanenij doğum fiyatlari nasil . Doktorunuzun muayene ucreti ne kadar acaba
Gonciii Deniz_deniz_ doğum ücretini hiç bilmiyorum henüz konuşmadık 🤷🏼♀️ Özel sigorta başlatmadan önce 250 TL veriyorduk muayene ücreti tabi şuan artmıştır sanırım
busraaklnc Burcusenel randevu talebi açın 182 den bildirim geliyor boşluk olduğunda inşallah siz de memnun kalırsınız 😄
Atesbeyinannesi Aslitemiz ben İstanbulluyum ama eşimin görevinden dolayı Amasyadayız 39 haftalığım araştırma hastanesine banuhan şahine gidiyordum ama o da 6 aylığına yokmuş yarından itibaren artık başka doktorlara kaldık bakalım hayırlısı